haraj logo
جستجو

پودینگ نان شکلاتی

 

مواد لازم :
نان خرد شده به شکل مکعبی ترجیحا فرانسوی 360 گرم یا نان تخم مرغی، مکعب های 2 سانتی متریشکلات شیرین نشده (تلخ)، خرد شده 120 گرمشیر 720 میلی لیترتخم مرغ 3عددشکر گرانوله 300 گرمعصاره یا اسانس وانیل 2 قاشق چایخوریشکر شیرینی پزی 2 قاشق سوپخوریخامه ی زده شده (اختیاری) جهت سرو

مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۴۵ دقیقه

زمان کل : ۵۵ دقیقه

برای : ۶ نفر

تصویر

پودینگ نان شکلاتی

طرز تهیه: فر را از قبل تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب سوفله ی یک ونیم لیتری را با کره چرب کنید.

 

نان های مکعبی شده را روی سینی فر پخش کنید. آن ها را 5 تا 7 دقیقه بپزید تا خشک شوند اما نباید قهوه ای بشوند. سینی را از فر خارج کنید و کنار بگذارید. 

 

در قابلمه ی بالایی یک بخار پز دو طبقه یا کاسه ی پیرکسی که روی آب جوش قرار دارد (تماس پیدا نکند) شکلات و شیر را مخلوط کنید و 5 تا 7 دقیقه هم بزنید تا زمانی که شکلات ذوب شده و مخلوط یکدست شود. آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید 10 دقیقه سرد شود.

 

با استفاده از میکسر برقی با سرعت بالا در یک کاسه تخم مرغ ها را بزنید تا مخلوط شوند. شکر گرانوله شده را بیفزایید و آن را به آرامی1 تا 2 دقیقه بزنید تا غلیظ شود. سرعت میکسر را پایین آورده و به آهستگی وانیل و مخلوط شیر و شکلات را بزنید تا مخلوط شوند.  

 

قطعات نان را در ظرف سوفله قرار دهید. کاستارد شکلات را روی نان ها بریزید، با استفاده از یک قاشق، آنها را برگردانید تا تمامی نان ها به شکل یکنواخت با مخلوط کاستارد آغشته شوند. 

 

آن را به مدت 20 دقیقه بپزید. سپس با پشت یک قاشق بزرگ روی نان ها را فشار دهید تا کاستارد از درون آن بیرون بیاید. پخت را 15 تا 20 دقیقه ادامه دهید تا کاستارد خود را بگیرد. 

پاپ کیک شکلاتی

 

آنها را روی صفحه فلزی انتقال داده و با استفاده از یک الک یا آبکش، شکر شیرینی پزی را روی سطح آنها الک کنید. آن را به شکل گرم یا در دمای اتاق در صورت تمایل همراه با خامه ی زده شده سرو کنید.   

 

 

 

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها