haraj logo
جستجو

بیسکوییت شکلاتی

مواد لازم :
آرد سفید : 320 گرمپودر کاکائو : 30 گرمکره : 150 گرمتخم مرغ : یک عدد بزرگپودرقند : 120 گرمدارچین : یک قاشق چای خوری


ابتدا آرد و پودر قند و پودر کاکائو رو با هم ترکیب می کنیم و سه بار الک می کنیم. مواد خشک مون رو داخل غذا ساز می ریزیم. کره رو بهش اضافه می کنیم. دارچین رو هم اضافه می کنیم. خوب هم می زنیم تا حالت پودری و درشتی بگیره. تخم مرغ رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم. خمیر رو از غذا ساز در میاریم و توی نایلون می ذاریم و اجازه می دیم تا به مدت نیم ساعت تا یک ساعت داخل یخچال بمونه و استراحت کنه.

 بیسکوییت شکلاتی


خمیر رو از یخچال در میاریم و بین دوتا نایلون قرار می دیم و با وردنه خمیر رو پهن می کنیم. قطر مناسب خمیر باید سه میلی متر باشه. با استفاده از مهر خمیر رو مهر می زنیم. و اطرافش روبا کاتر خمیر مون رو قالب می زنیم. بیسکوییت ها رو داخل سینی فر قرار می دیم. فر رو از قلب با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم می کنیم. سینی فر رو به مدت ده تا پونزده دقیقه داخل فر قرار می دیم تا بیسکوییت ها مون بپزه.

بیسکوییت شکلاتی


بعد از گذشت مدت زمان لازم فر رو خاموش می کنیم و سینی رو از فر در میاریم و اجازه می دیم تا بیسکوییت ها مون خنک بشن. بعد بیسکوییت ها رو توی ظرف مناسب قرار می دیم. 

این بیسکوییت ها رو می تونید مدت زمان طولانی  توی ظرف در بست داخل یخچال نگه دارید.

بیسکوییت شکلاتی

آخرین آموزش ها
برترین ها