haraj logo
جستجو

چلو جوجه ی کبابی فسنجانی

مواد لازم :
برنج : 2پیمانهنمک و فلفل و زردچوبه : لازمگردوی آسیاب شده : 5ق غجوجه ی کبابی خرد شده : نیم کیلوپیاز : 1عددروغن : لازمانار : نیم پیمانهآب زعفران : لازمآب جوش : لازمآب نارنج : لازمکره حیوانی : لازمشکر سفید : لازم


نیم کیلو مرغ را بخوبی بشویید و بصورت کبابی برش دهید. تکه های مرغ را در کاسه ای بریزید و نصف یک پیاز بزرگ یا یک پیاز کوچک را برش دهید و با نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی و نیز مقداری آب زعفران و آب نارنج که مقدارش بسته به ذائقه تان دارد خوب هم بزنید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.  

چلو جوجه ی کبابی فسنجانی



حال تکه های مرغ را از کاسه درآورید و درون قابلمه ای بریزید و رویش را از آب پر کنید بگذارید نیم ساعت روی گاز باشد تا هورمون های آن خارج شود بعد از نیم ساعت تکه های مرغ را بخوبی بشویید و در کاسه ای بگذارید و به آن نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری آب نارنج بزنید.

قابلمه را نیز آب بکشید. قابلمه را روی گاز بگذارید وقتی داغ شد درونش روغن بریزید و بگذارید گرم شود حالا تکه های مرغ را در روغن سرخ کنید وقتی هر دو طرف سرخ شد تکه های مرغ را داخل بشقاب بریزید. 

چلو جوجه ی کبابی فسنجانی


نصف یک پیاز بزرگ را رنده ی ریز کنید. در قابلمه ای روغن ریخته و پیازها را سرخ کنید و به پیاز نمک و زردچوبه بزنید و خوب هم بزنید.

چلو جوجه ی کبابی فسنجانی

وقتی طلایی شد پنج قاشق گردوی آسیاب شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید درونش به اندازه ی دو لیوان آب بریزید و نصف پیمانه دانه های انار شیرین یا ترش را داخلش بریزید و هم بزنید.

چلو جوجه ی کبابی فسنجانی

 


بعد از ده دقیقه تکه های مرغ سرخ شده را به درون قابلمه می ریزیم. 

بگذارید خورش فسنجان با شعله ی کم دو ساعت روی گاز باشد هر بیست دقیقه به آن سر بزنید تا نسوزد. 

چلو جوجه ی کبابی فسنجانی



دو پیمانه برنج طارم شمالی را خوب بشویید و به اندازه ی دو سوم قابلمه روی برنجتان آب بریزید. بگذارید دو ساعت برنج در آب باشد.

بعد در آن نمک به اندازه ی کافی بریزید. آن را روی شعه نگذارید. 

قابلمه ی برنج را بعد از دو ساعت روی گاز با شعله ی زیاد بگذارید هر ده دقیقه به برنج سر بزنید که سر نرود. دو قاشق آب نارنج هم داخلش می ریزیم تا رنگ برنجمان سفید باشد. 

از برنج بچشید اگر احساس کردید که برنج تقریبا پخته است یعنی شکلش شل نباشد ان را از روی گاز بر می داریم و در آب کش می ریزیم. 

چلو جوجه ی کبابی فسنجانی


قابلمه را روی گاز می گذاریم و در آن به مقدار دلخواه روغن یا کره ترجیحا حیوانی می ریزیم به اندازه ی یک قاشق چای خوری زردچوبه می ریزیم  به اندازه ی نصف استکان آب نیز در قابلمه بریزید و قابلمه را تکان دهید تا آب و زردچوبه یک رنگ شوند، بعد شعله ی گاز را زیاد تر کنید تا جوش بخورد. حالا از آن اب داخل قابلمه، پنج قاشق روی برنج در آب کش می ریزیم حالا برنج را درون قابلمه میریزیم. اول ده دقیقه شعله گاز را زیاد کنید بعد کم تر کنید تا بیست دقیقه با شعله ی کم روی گاز باشد.


به خورش فسنجان سر بزنید در قابلمه را بر می داریم و آب خورش را چک می کنیم اگر آبش خیلی کم بود دوباره به اندازه ی نیاز اضافه می کنیم اگر مطمئن شدید گردو پخته است به اندازه ای که دوست دارید خورشتان شیرین شود داخلش شکر سفید بریزید و به آرامی هم بزنید اضافه کردن یک قاشق آب زعفران عطر بی نظیری به فسنجان می دهد. بگذارید بیست دقیقه با شعله ی کم روی گاز باشد تا خوب جا بیفتد. 


قابلمه ی برنج را از روی گاز بر می داریم و برنج را دیس می ریزیم اگر دوست دارید کمی آب زعفران را با چهار قاشق برنج در کاسه ای مخلوط کنید و از آن برای تزیین روی برنج استفاده کنید. 

چلو جوجه ی کبابی فسنجانی

چلو جوجه ی کبابی فسنجانی

خورش فسنجان نیز آماده ی سرو است آن را در ظرف مناسبی بریزید و نوش جان کنید. 

 

چلو جوجه ی کبابی فسنجانی

آخرین آموزش ها
برترین ها