haraj logo
جستجو

چلو خورش هویج

مواد لازم :
هویج : ۴۰۰ گرمگوشت خورشتی : ۴۰۰ گرمپیاز : ۱ عددآلو : به مقدار لازمآب لیمو ترش : به مقدار لازمروغن سرخ کردنی : به مقدار لازمزعفران دمکرده : به مقدار لازمنمک ، فلفل ، زرد چوبه : به مقدار لازمبرنج : ۴ پیمانه


ابتدا هویج هامونو میشوریم پوست میگیریم و به صورت خلالی و نازک و یکدست خرد میکنیم بعد یه تابه برمیداریم و روغن میریزیم و هویجهامونو داخلش سرخ میکینم هرچه قدر بیشتر هویجهامونو تفت بدیم خورش تو پایان زیباتر میشه.

چلو خورش هویج


بعد پیاز مون رو نگینی خرد میکنیم و توی یه قابلمه شروع میکنیم به سرخ کردنش وقتی کمی نرم شد بهش زردچوبه میزنیم و تفت میدیم و بعد گوشتهای خورشتیمونو که شستیم میریزیم داخلش و سرخ میکنیم و سرخ کردن رو تا زمانی که گوشت تغییر رنگ بده و خوب سرخ شه ادامه میدیم و بعد چند لیوان آب جوش بهش اضافه میکنیم تا گوشتمون بپزه.

چلوخورش هویج

بعد آلوهامونو میشوریم ، پس از اینکه گوشتمون تقریبا پخت، هویج و آلومونو رو به خورش اضافه میکنیم و بعد نمک و فلفل زو هم بهش اضافه میکینم و میزاریم با هم دیگه جا با حرارت ملایم جا بیفته و زمانی که نیم ساعت مونده خورش آماده بشه بهش زعفران دمکرده و کمی آب لیمو ترش رو اضافه میکینم و میزاریم تا آب خورش کم بشه و به روغن بیفته و جا بیفته تو این مرحله غذا آماده است.

چلوخورش هویج


برنجمون رو از قبل با نمک زیاد میزاریم خیس بخوره بعد میشوریمش تا نمک اضافیش بره بعد یه قابلمه رو آب میکنیم میزاریم تا آبش جوش بیاد بعد برنجمونو با کمی نمک میریزیم توش و بهترین زمان برای آبکش کردن برنج وقتی هستش که وقتی یه دونه برنج رو از وسط نصف کنیم یه نقطه سفید داخلش باشه اونوقت برنجمونو آبکش میکنیم بعد ته قابلمونو کمی روغن میریزیم و نون رو میزاریم تهش و بعد برنجمونو میریزیم و بعد کمی آب و روغن میدیم روش و میزاریم برای دم ۴۵ دقیقه بعد غذا ی ما آماده است. نوش جان.

آخرین آموزش ها
برترین ها