haraj logo
جستجو

اسنک مرغ چینی

 

مواد لازم :
روغن سرخ کردنی 1/2 فنجانباترمیلک 1 فنجانآرد 3/4 فنجانآرد ذرت 1/2 فنجانتخم مرغ بزرگ 1 عددسس تند 1 قاشقنمک و فلفل به میزان لازمفیله مرغ خرد شده 500 گرمخرده نان آسیاب شده 1 فنجانمایونز 1/4 فنجانسس فلفل شیرین 2 قاشقعسل 1 قاشقسس فلفل تند 2 قاشق چایخوری

مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۱۵ دقیقه

زمان کل : ۳۰ دقیقه

برای : ۴ نفر

عکس اسنک مرغ چینی

اسنک مرغ چینی

 

طرز تهیه سس: برای تهیه سس، 4 مورد آخر لیست مواد لازم اعم از مایونز، عسل، فلفل تند شیرین و سس فلفل تند را باهم مخلوط کنید تا یکدست شود. آن را کنار بگذارید.

 

طرز تهیه اسنک: روغن را در تابهای بزرگ بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آرام آرام داغ شود.

 

یک کاسه بزرگ بردارید و باترمیلک، آرد، نشاسته ذرت، تخم مرغ، سس تند و نمک و فلفل را درون آن باهم ترکیب کنید. فیله های مرغ را دانه دانه داخل کاسه بیندازید و سپس آنها را درون ظرف خرده های نان بیندازید تا خوب به آنها آغشته شوند.

 

تکه های مرغ را درون روغن بیندازید و سرخ کنید تا طلائی رنگ و ترد شوند. وقتی آنها را از روغن بیرون آوردید، روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها چیده شود. سپس آنها را در ظرف سرو بچینید و با سس مخصوصی که از قبل تهیه کرده بودید، آن را سرو کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها