haraj logo
جستجو

جوجه چینی

جوجه چینی نوعی مرغ سوخاری است که با خمیری معروف به خمیر بنیه تهیه میشود. این خمیر بافتی ترد و جذاب و طعمی عالی به مرغ سوخاری شما میدهد. جوجه چینی همراه با سس تارتار بینظیر است و اگر تا به حال آن را امتحان نکرده اید نباید از دستش بدهید.

مواد لازم :
سینه مرغ 2 عددپیاز 1 عدد آبلیمو 2 قاشق غذاخوریسیر 2 حبهنمک و فلفل مقدار لازمماءالشعیر تلخ 1 لیوانتخم مرغ 2 عدد شیر 1/2 لیواننمک مقدار لازمخمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوریبیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری آرد مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : ۵۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۳۵ دقیقه

زمان کل : ۹۰ دقیقه

برای : ۲ نفر

تصویر

 

طرز تهیه جوجه چینی

 

ابتدا باید سس مخصوص را تهیه کنید. خمیر مایه فوری را با شیر ولرم ( داغ نباشد ) مخلوط کنید.

 

زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید. سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود ( وقتی کاسه را برمیگردانید سفیده ها نریزد ). سپس زرده و ماءالشعیر را اضافه نمائید و بزنید تا یکدست شود ؛ پس از یکدست شدن مواد باید شیر مخلوط با خمیر مایه و بکینگ پودر را اضافه کنید.

 

عکس

 

پس از مخلوط شدن مواد باید شروع به ریختن آرد کنید ، آرد را قاشق قاشق اضافه کنید تا سس به غلظتی مانند ماست برسد. سپس مقداری نمک اضافه کنید و به مدت 1 ساعت سس مخصوص را داخل یخچال قرار دهید.

 

عکس

 

در مدتی که سس استراحت میکند مواد جوجه چینی را آماده کنید. سینه های مرغ را به برش های نازک ببرید ( سعی کنید تمام تکه ها یک اندازه باشند ).

 

درون کاسه ای پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل ، سیر له شده و مقداری روغن را مخلوط کنید. سپس تکه های مرغ را اضافه کنید تا مرغ ها مزه دار شوند.

 

عکس

 

پس از استراحت سس مخصوص را از یخچال خارج کنید. روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود سپس تکه های مرغ را درون سس بزنید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ و برشته شوند ( حرارت باید ملایم باشد تا مرغ مغز پخت شود ).

آموزش فرم دادن خامه با پودر خامه

 

مرغ های آماده را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش برود. سپس بهمراه سیب زمینی سرخ کرده ، سالاد و سس گوجه فرنگی سرو کنید.

 

نکته ها : در صورت تمایل میتوانید از گوشت جوجه ، بلدرچین و میگو نیز بجای مرغ استفاده کنید. مرغ ها تنها باید 15 دقیقه مزه دار شوند سپس بلافاصله در سس زده و سرخ شوند ( ماندن بیش از اندازه موجب سفت شدن مرغ میشود ).

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها