haraj logo
جستجو

شیرینی نخودچی بدون فر

اکثر ما ایرانی ها قبول داریم که شیرینی نخودچی عید نوروز را جلوه و صفای خاصی می بخشد. به همین خاطر است که شیرینی نخودچی تقریبا به عضو ثابتی در بین شیرینی های عید تبدیل شده است. شیرینی نخودچی دو نوع دارد. یکی شیرینی نخودچی سنتی که با فر تهیه می شود و دیگری شیرینی نخودچی بدون فر. گاهی وقت ها روشن کردن فر و تحمل گرمای آن، مخصوصا در روزهای گرم، واقعا سخت است. در چنین شرایطی اگر دلمان شیرینی بخواهد، شیرینی های بدون فر بهترین گزینه هستند. به علاوه اگر دوست داشته باشیم شیرینی نخودچی سریع آماده شود، مدل بدون فر این شیرینی، پیشنهاد بهتری است.

مواد لازم :
آرد نخودچی 1 پیمانهپودر شکر 1 پیمانهکره ذوب شده یا روغن جامد 1/2 پیمانههل 2 عدد

مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۲۰ دقیقه

زمان کل : ۳۰ دقیقه

برای : ۸ نفر

ارزش غذایی: 185 Calories

تصویر شیرینی آرد نخودچی

شیرینی نخودچی کالری نسبتا بالایی دارد. پس اگر با رژیم لاغری مشغول هستید؛ سعی کنید کمتر از این شیرینی استفاده کنید. اما پیشنهاد می کنیم تحت هیچ شرایطی لذت تهیه کردن شیرینی در خانه را از خود و عزیزانتان دریغ نکنید. مخصوصا این شیرینی که طرز تهیه بسیار ساده ای دارد.

این نوع شیرینی نخودچی به انگلیسی Laddu یا Ladoo نام دارد، در واقع نوعی شیرینی هندی است که تنوع بسیاری دارد. یک نوع از این شیرینی، از تفت دادن آرد نخودچی تهیه می شود. البته یک سری نکات مهم در پخت شیرینی نخودچی باید رعایت شود که در این مطلب به آن ها اشاره می کنیم. امیدواریم از تهیه این شیرینی خوشمزه و جذاب لذت ببرید.

 

طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر

 

مرحله اول:

برای تهیه شیرینی نخودچی ابتدا آرد نخودچی را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. با قاشق چوبی هم بزنید تا زمانی که رنگ آرد طلایی شده و عطر خوبی از آرد نخودچی بلند شود. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.

 

شیرینی صدفی

عکس تفت آرد

 

مرحله دوم:

برای تهیه پودر شکر؛ شکر و دانه های هل را داخل میکسر بریزید و بزنید تا به شکل پودر شود. سپس همراه با کره ذوب شده به آرد نخودچی اضافه نمایید و با دست مخلوط کنید تا به شکل خمیری نرم درآید. ( میتوانید از پودر قند هم استفاده کنید. )

 

تصویر ترکیب کردن مواد

 

مرحله سوم:

با دست از خمیر تکه هایی به اندازه یک گردو بردارید و به شکل گرد حالت دهید. میتوانید روی شیرینی ها را کمی مرطوب کنید. سپس مقداری خلال بادام یا پودر پسته روی شیرینی ها بپاشید. سپس شیرینی نخودچی را در ظرف سرو بچینید و نوش جان کنید.

 

عکس شیرینی نخودچی بدون فر

 

نکات کلیدی تهیه شیرینی نخودچی بدون فر

راز خوشمزه شدن شیرینی نخودچی خانگی بو دادن آرد نخودچی است؛ یعنی باید به اندازه ای تفت دهید که بوی خوبی از آرد بلند شود.

این شیرینی نخودچی با کره تهیه شد. در صوت تمایل میتوانید به جای استفاده از کره، شیرینی نخودچی با روغن مایع یا جامد تهیه کنید. اما کره طعم بهتری به شیرینی میدهد.

شیرینی ها را داخل ظرف در بسته نگهداری کنید تا تازه و نرم بمانند.

اگر احساس می کنید نمیتوانید شیرینی ها را یک اندازه و منظم شکل دهید؛ میتوانید برای این کار از اسکوپ ساز کمک بگیرید.

در شکل دادن به شیرینی نخودچی، سعی کنید خمیر شیرینی را خوب بهم بفشارید تا از باز شدن و شل شدن شیرینی ها جلوگیری کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها