haraj logo
جستجو

کوفته آرد نخودچی

مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : 250 گرمآرد نخودچی : 3 قاشق غذاخوریهویج : یک عددسیب زمینی : 2 عددسرکه : نصف استکانشکر : نصف قاشق غذاخوریزعفران دمکرده : دو قاشق عذاخورینمک،فلفل،زردچوبه : به میزان لازمآب جوش : 4 لیوانآب سرد : در صورت نیاز اختیاریروغن : به میزان لازمرب : یک قاشق غذاخوریپیاز : 2 عدد


گوشت چرخ کرده را در ظرفی می ریزیم و آرد نخودچی را با پیازی که قبلا  رنده شده، مخلوط می کنیم.

به میزان دلخواه خود نمک و فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم و هم می زنیم.

کوفته آرد نخودچی


مواد را با دست ورز می دهیم. اگر چسبناک بود با کمی آب سرد زدن به دست یا مایه مشکل حل خواهد شد.

کوفته آرد نخودچی


کوفته را به شکل گلوله های کوچک در می آوریم. در ماهیتابه روغن به اندازه ی نیاز کوفته ها برای سرخ کردن، می ریزیم و می گذاریم روی گاز تا داغ شود. کوفته ها را داخل روغن داغ شده می ریزیم و سرخ می کنیم. باید همه طرف کوفته ها را بچرخانیم تا کامل سرخ شود.

کوفته آرد نخودچی


یک پیاز نگه داشته بودیم آن را به شکل خلالی خرد می کنیم و در روغن داغ شده، سرخ می کنیم تا حدی که طلایی شود. زردچوبه و رب را به فاصله یک تفت کوچک از هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم. هویج و سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به شکل مکعب خرد می کنیم. حالا سیب زمینی و هویج مکعبی شده را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.


به مواد تفت داده شده چهار لیوان آب جوش می ریزیم. کوفته هایی را که سرخ کرده ایم داخل آبجوش می اندازیم. کمی نمک و فلفل می زنیم و در قابلمه را نیمه باز می گذاریم و شعله را کم می کنیم تا کوفته ها بپزد. تقریبا یک تا یک و نیم ساعت بعد کوفته ها پخته می شود.

وقتی بیست دقیقه به کامل شدن پخت مانده، شکر و سرکه و زعفران دمکرده را اضافه می کنیم.

 کوفته آرد نخودچی

آخرین آموزش ها
برترین ها