haraj logo
جستجو

ته چین مرغ

مواد لازم :
گوشت مرغ : 100 گرمبرنج : 1 استکانماست چکیده : 1 قاشق غذاخوریتخم مرغ : 1 عددنمک و فلفل : 1 قاشق مرباخوریفلفل : 1/2 قاشق مربا خوریپیاز : 1 عدد کوچکفلفل دلمه ای : 1 عدد کوچکهویج : 1/2 یک عددروغن : 2 قاشق غذاخوریزردچوبه : 1/4 قاشق مرباخوریآب : 2 لیوانزعفران : به مقدار لازمزرشک : به مقدار لازم

به نام خدا

سلام به هاراجی های مهربون...

 



سپس گوشت مرغ را شسته و به چند قسمت کوچک تقسیم کرده و مواد تابه اضافه میکنیم زردچوبه و 1/3 قاشق مربا خوری نمک را اضافه میکنیم. و تفت داده سپس نصف لیوان آب اضافه کرده در تابه را گذاشته تا گوشت مرغ پخته شود.

ته چین مرغ


 بعد زرده تخم مرغ را جدا کرده و در ظرف مناسبی میریزیم سپس با ماست چکیده مخلوط کرده هم میزنیم فلفل و 1/3 قاشق مربا خوری نمک را اضافه کرده زعفران ساییده شده را در 1/4 استکان آب جوش دم کرده و اضافه کرده و خوب هم میزنیم این مخلوط بدست آمده را آماده کنار میگذاریم.

بعد از 30 دقیقه گوشت مرغ پخته شده گوشت مرغ را بعد از خنک شدن آن را ریش ریش میکنیم و در نصف ترکیب زرده تخم مرغ و ماست مخلوط کرده 3 الی 4 ساعت در یخچال میگذاریم تا مزه دار شود.

ته چین مرغ


 برنج را که با یک لیوان آب و 1 قاشق مربا خوری نمک خیس کرده ایم به روش رایج جوشانده و آبکش میکنیم سپس با نصف مواد باقی مانده مخلوط میکنیم.

بعد ته قابلمه جدن یک ردیف مقداری برنج میریزیم بعد مرغ مزه دار شده را اضافه میکنیم  با قاشق فشار داده سپس روی مرغ باقی مانده برنج را اضافه میکنیم  و فشار میدهیم تا متراکم شود و به مدت 40 دقیقه میگذاریم دم بکشد.

 بعد از زمان مقرر قابلمه را از روی حرارت برداشته و بر روی بشقاب برمیگردانیم و با زرشک سرخ شده تزیین میکنیم.

نوش... جان...

ته چین مرغ

آخرین آموزش ها
برترین ها