haraj logo
جستجو

ته چین مرغ

مواد لازم :
فیله مرغ : 2 تکه بزرگران مرغ : 2 تکه بزرگپیاز : 1 عدد بزرگسیر : 2 حبه کوچکفلفل دلمه ای سبز : 1 عدد کوچکبرنج خیس خورده : 4 پیمانهنمک و فلفل : به میزان لازمزعفران و دارچین : به میزان دلخواهماست چکیده : 1 و 1/3 پیمانهتخم مرغ : 3 عددگلاب : نصف فنجانروغن مایع : به میزان لازمزرشک : 1/2 پیمانه


ابتدا تکه های مرغ را به همراه پیاز، سیر،فلفل دلمه ای (همگی خرده شده متوسط) و نمک فلفل و زردچوبه می گذاریم تا به خوبی پخته شوند.(حدودا 40 دقیقه زمان می برد)


برنجی که از قبل خیس کرده ایم به روش آبکشی می گذاریم تا پخته شود اما نه کامل بلکه باید کمی دون باشد. در این فرصت زرده های تخم مرغ را جدا کرده ودر ظرف مناسب می ریزیم. به همراه زعفران دم کرده، دارچین و گلاب به خوبی هم می زنیم تا بوی آن از بین برود. سپس ماست را اضافه کرده و مجددا هم می زنیم. برنج را آبکش می کنیم. بهتر است اجازه دهیم برنج کمی سرد شود در غیر این صورت ممکن است باعث سفت و بسته شدن آنیِ زرده ها شوند. برنج و نصف فنجان روغن را به مایه اضافه می کنیم و با کفگیر به آرامی هم می زنیم تا خوب به هم آغشته شوند.


یک تکه از مرغ ها ریش ریش کرده و به برنج اضافه می کنیم. با فرچه و روغن ته ظرف پلوپز را چرب کرده و مایه برنج را مرحله به مرحله داخل پلوپز و زرشک ها را روی آن می ریزیم. زمان  پلوپزرا تنظیم کرده و می گذاریم تا طلایی شود.مراقب باشید ته آن نسوزد.

 ته چین با مرغ سرخ کرده و سس مخصوص


ما بقی مرغ های پخته شده را کمی تفت می دهیم تا طلایی شوند. آب مرغ را صاف می کنیم.می توانیم کمی رب به آن اضافه کنیم وبه عنوان یک سس هنگام سرو غذا استفاده کنیم.

 ته چین با مرغ سرخ کرده و سس مخصوص


بعد از چک کردن ته چین و پخت کامل آن، یک سینی یا دیس گرد روی قابلمه پلوپز گذاشته و آن را بر می گردانیم. تزئین آن مطابق سلیقه شما خواهد بود.

 ته چین با مرغ سرخ کرده و سس مخصوص

آخرین آموزش ها
برترین ها