خورش مرغ
جهت تهیه این خورش خوشمزه، ابتدا چهار تکه مرغ را حدود دو ساعت بیرون از فریزر قرار دهید تا کاملاً یخ زدایی شود. سپس مرغ ها را به خوبی با آب شسته و آبکش نمایید تا کمی از رطوبت آن کم شود.
یک عدد پیاز را شسته، پوست کنده و به صورت نگینی خرد نمایید.
روغن را داخل تابه ریخته و پس از داغ شدن، پیازها را داخل آن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
پس از طلایی شدن پیازها، تکه های مرغ را به آنها اضافه نموده و تفت دهید. ابتدا یک طرف مرغ ها را همراه با پیاز تفت داده و پس از اینکه کمی تغییر رنگ دادند طرف دیگر مرغ ها را تفت دهید.
پس از سرخ شدن هر دو طرف مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری را نیز به تابه اضافه کرده و باز هم مواد را با هم تفت می دهیم.
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به مواد داخل تابه اضافه کرده و به خوبی با روغن تفت می دهیم تا حسابی به غذا رنگ و طعم دهد.
یک لیتر آب به مرغ ها اضافه کرده و شعله را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن آب، زیر شعله را کمتر نموده، در قابلمه را گذاشته و حدود یک ساعت به آن زمان می دهیم تا حسابی جا بیفتد و آب آن کم شود. (دقت کنید این غذا نباید آب زیادی داشته باشد).
برنجی را که از قبل خیس نموده اید را نیز در حین تهیه ی مرغ به روش کته یا آبکش بسته به ذائقه خود تهیه نمایید و در کنار خورش مرغ سرو نمایید.
خورش مرغ شما آماده است... نوش جان