haraj logo
جستجو

استیک مرغ

استیک مرغ چیست؟ یه روش عالی برای سرو مرغ! این استیک خوشمزه و سالم از گوشت سینه مرغ تهیه میشه که پوستش گرفته شده و بدون استخونه. مهم ترین عامل در تهیه یه استیک مرغ آبدار و خوش طعم، چاشنی استیک مرغ هست. یعنی کار شما برای تهیه این غذا خیلی خیلی راحته. چون تا حد زیادی طعم و کیفیت غذا به چاشنی هاتون بستگی داره. عامل مهم دیگه ای که روی کیفیت و مزه استیک اثر داره، راه های مختلفیه که با اون ها استیک تهیه میشه. یعنی چی؟

مواد لازم :
سینه مرغ 4 عددپاپریکا 2 قاشق غذاخوریپونه کوهی خرد شده 4 قاشق غذاخوریسیر خرد شده 2 قاشق غذاخورینمک 1 قاشق چایخوریفلفل سیاه به میزان لازمروغن زیتون 4 قاشق غذاخوریلیمو 2 عدد

مدت زمان پخت : ۲۰ دقیقه

زمان کل : ۲۰ دقیقه

برای : ۴ نفر

تصویر استیک مرغ خوشمزه

یعنی روش های گوناگونی برای طبخ این استیک وجود داره که برای داشتن یه استیک مرغ عالی باید نکته هاشون رو در نظر بگیرین. ما در این مطلب از دو روش استفاده می کنیم. یکی از اون ها طرز تهیه استیک مرغ گریل شده و دومی استیک مرغ روی گاز هست. هر دو روش فقط 20 دقیقه زمان لازم داره، بسیار سالمه و رژیمی. البته اگه استیک مرغ با برنج سرو بشه خب وضعیت یکم فرق می کنه. ولی خود استیک به تنهایی حدود 350 کالری داره. در ادامه دو طرز تهیه استیک مرغ ساده و جذاب رو با هم میبینیم.

 

تصویر استیک مرغ با لیمو

 

روش اول: طرز تهیه استیک مرغ روی گریل

 

مرحله اول:

گریل را روشن کنید و روی درجه حرارت زیاد تنظیم کنید. یک دستمال کاغذی تمیز را به روغن زیتون آغشته کنید و به کمک آن سطح گریل را چرب کنید.

 

مرحله دوم:

در یک کاسه، روغن زیتون، ادویه ها و سبزیجات را با هم ترکیب کنید. فیله های مرغ را در کاسه بگذارید و تمام سطح آن را با طعم دهنده ها بپوشانید.

 

عکس استیک مرغ طعم دار شده

 

مرحله سوم:

اجازه دهید مرغ تا زمانی که گریل گرم می شود، استراحت کند. مرغ را سرد روی گریل نگذارید. در این صورت روی مرغ می سوزد و داخل آن خام می ماند. پس از این که گریل گرم شد و مرغ آماده بود آن را روی گریل قرار دهید.

 

مرحله چهارم:

یک طرف فیله های مرغ را به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید. سپس استیک مرغ را به آرامی بچرخانید تا سمت دیگر آن هم 5 تا 7 دقیقه ی دیگر بپزد.

 

مرحله پنجم:

در این حین، لیمو را از وسط برش بزنید و کمی روغن زیتون روی گوشت آن بریزید. دو تکه لیمو را بهم بچسبانید تا روغن در تمام آن پخش شود.

طرز تهیه اسنک مرغ

 

مرحله ششم:

حالا مرکز دو تکه لیمو را روی گریل بگذارید. تا زمانی که خطوط گریل روی سطح لیمو ظاهر شود صبر کنید. سپس لیمو را بردارید.

 

مرحله آخر:

حالا باید استیک مرغ را از روی گریل بردارید. آن را در بشقاب بگذارید و با فویل روی آن را بپوشانید تا به مدت سه دقیقه استراحت کند. استیک را به همراه آب لیمو میل کنید. نوش جان.

 

عکس استیک مرغ گریل شده

 

روش دوم: طرز تهیه استیک مرغ روی گاز

 

مواد لازم:

سینه مرغ  4 تکه 100 گرمی

ریحان یا جعفری خشک  1 قاشق چایخوری

پونه خشک  1 قاشق چایخوری

زیره سبز  1/2 قاشق چایخوری

پودر سیر  1/2 قاشق چایخوری

شکر قهوه ای  1/2 قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

لیمو  1 عدد (اختیاری)

روغن زیتون  1 قاشق غذاخوری

 

عکس استیک مرغ روی گاز

 

مرحله اول:

یک کاسه کوچک بردارید. در آن سبزیجات خشک، پودر سیر، زیره سبز، شکر قهوه ای، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. حالا دو طرف تکه های مرغ را به این ادویه آغشته کنید.

 

مرحله دوم:

یک ماهیتابه مناسب برای گریل کردن را روی حرارت زیاد اجاق گاز قرار دهید. اجازه دهید ماهیتابه به مدت دو الی سه دقیقه روی حرارت باشد تا گرم شود. سپس حرارت را کم کنید و در ماهیتابه روغن زیتون بریزید. مطمئن شوید تمام سطح داخلی ماهیتابه چرب شده است.

 

مرحله سوم:

پوست سینه های مرغ را بگیرید و آن ها را درون ماهیتابه بریزید. به مدت 5 الی 6 دقیقه یک طرف مرغ ها را بدون این که آن ها را جا به جا کنید، بپزید. سپس استیک مرغ را برگردانید تا سمت دیگرشان به مدت 5 الی 6 دقیقه بپزد.

 

مرحله آخر:

حالا حرارت را خاموش کنید. اجازه دهید سینه های مرغ حداقل 5 دقیقه در ماهیتابه استراحت کنند. سپس آن ها را برش دهید. در صورت تمایل روی استیک ها آب لیموی تازه بپاشید. استیک را به همراه پلو، سالاد یا انواع ترشی سرو کنید. نوش جان.

 

تصویر استیک مرغ در ماهیتابه

 

نکات کلیدی تهیه استیک مرغ

در صورتی که ضخامت سینه مرغ زیاد باشد میتوانید با وردنه یا گوشت کوب کمی آن را بکوبید تا نازک تر شود.

دستور تهیه استیک مرغ گریل شده از سایت ohsweetbasil و دستور تهیه استیک مرغ روی گاز از سایت gimmedelicious ترجمه شده است.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها