haraj logo
جستجو

کالباس مرغ

اگه اومدید اینجا تا طرز تهیه کالباس مرغ خانگی رو یاد بگیرید حتماً شما هم از کسانی هستید که اهمیت زیادی به سلامتی خودتون و خانوده تون میدین. با رعایت نکاتی که توی این دستور گفته میشه میتونید با خیال راحت کالباس رو تهیه و مصرف کنید. در ضمن میتونید با اون غذاهای متنوعی هم درست کنید مثل سالاد ماکارونی، رولت کالباس یا ساندویچ مونت کریستو خوشمزه.

مواد لازم :
مرغ  چرخ شده 750 گرم پودر نشاسته 7 قاشق غذاخوری تخم مرغ 2 عدد روغن 8 قاشق چایخوری پودر یخ 8 قاشق غذاخوری پودر سیر 1 قاشق چایخوری شکر 1/2 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری پودر تخم رازیانه 1/2 قاشق چایخوری پودر تخم شنبلیله 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم قارچ و هویج و زیتون به مقدار لازم خلال پسته به مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : ۵۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

زمان کل : ۶۰ دقیقه

عکس

 

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی

 

1- سینه مرغ را بکوبید یا چرخ کنید. سپس داخل میکسر بریزید.

 

عکس

 

2- نمک و پودر یخ (مخلوط آب و یخی که با میکسر زده اید) را اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود. سپس تخم مرغ ها و روغن را اضافه کنید و در انتها نیز ادویه ها (پودر نشاسته، پودر سیر، شکر، پودر زنجبیل، پودر تخم رازیانه، پودر تخم شنبلیله و فلفل) را اضافه و مخلوط کنید.

 

عکس

 

3- مایه کالباس را روی سلفون مخصوص پهن کنید. سپس قارچ و هویج و زیتون را که حلقه ای خرد کرده اید بهمراه خلال پسته روی سطح مایه کالباس بریزید. سلفون را مانند شکلات ببندید و هواگیری کنید و حدود 30 دقیقه داخل قابلمه آب در حال جوش بیندازید.

 

4- بسته کالباس را پس از مدت زمان لازم از آب جوش خارج کنید و کناری قرار دهید تا خنک شود. سپس به مدت 12 ساعت داخل فریزر قرار دهید. پس از این مدت کالباس را از فریزر خارج کنید و 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.

 

طرز تهیه سالاد ماکارونی

نکته بسیار مهم:

حتماً در تهیه کالباس مرغ و قارچ خانگی از سلفون مخصوص پخت و پز و یا کاور مخصوص کالباس استفاده کنید. سلفون معمولی که برای نگهداری غذا در یخچال طراحی شده در حرارت ممکنه مواد سمی ایجاد کنه.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها