haraj logo
جستجو

پیراشکی رولی مرغ

مواد لازم :
تخم مرغ : یک عدد شیر : یک فنجان کره بادام زمینی : یک قاشق غذاخوری آرد : یک لیوان مرغ : خرد شده دو فنجان پیاز : یک عدد متوسط سیر : دوحبه فلفل دلمه ای : دو عدد پنیر پیتزا : 50 گرم نمک : به میزان لازم خمیر مایه : یک ونیم قاشق مرباخوری شکر : یک قاشق چایخوری روغن مایع : به میزان لازم زعفران دمکرده : یک قاشق چایخوری کنجد : کمی برای تزئین


 

در داخل شیر، مایه خمیر و شکر و نمک را می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. وقتی مطمئن شدید خمیر مایه حل شده، سفیده ی تخم را جدا کرده و به مواد می زنیم و کمی روغن و کره هم اضافه می کنیم و هم می زنیم. آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم و همزمان مخلوط می کنیم. وقتی آرد تمام شد خمیر را با دست ورز می دهیم. خمیر نباید به دست بچسبد اگر چسبید کمی آرد اضافه کنید.

پیراشکی رولی مرغ


 

خمیر را در ظرفی گود قرار می دهیم و رویش را با پارچه ای می پوشانیم بدون اینکه پارچه به خمیر تماسی پیدا کند. دو ساعت صبر می کنیم تا حجم خمیر دو برابر بشه. در تابه پیاز خرد شده را با روغن تفت می دهیم و سیر خرد شده را اضافه می کنیم. کمی که تفت خورد، فلفل دلمه ای را به آن اضافه می کنیم. به همین ترتیب با هر بار اضافه کردن مرغی که قبلا پخته و ریش ریش شده، و نمک ، مواد را تفت می دهیم.

پیراشکی رولی مرغ


 

خمیر پف کرده را برمی داریم و ورز می دهیم تا پفش کمی بخوابد. خمیر را دو قسمت می کنیم و نصف پنیر پیتزا را روی خمیر بریزید و نصف مواد را هم روی پنیر می ریزیم. خمیر را رول می کنیم و برش می زنیم و با نصف دیگر مواد و پنیر پیزا نیز همین کار را انجام می دهیم. خمیر ها را توی سینی فر می چینیم و بیست دقیقه به آن ها استراحت می دهیم. زرده تخم مرغ را با زعفران و روغن مایع مخلوط می کنیم و روی خمیر های رول شده می زنیم. کمی هم کنجد روی خمیر ها می پاشیم. حالا پیراشکی ها را به فر انتقال می دهیم و منتظر می شویم با دمای صد و سی درجه به مدت سی دقیقه برشته شوند.

پیراشکی رولی مرغ

آخرین آموزش ها
برترین ها