haraj logo
جستجو

قلیه مرغ

 

مواد لازم :
گشنیز 750 گرمشنبلیله 250 گرمپیاز متوسط 1 عددسیر 5 حبهآب مرغ 1 و 1/3 لیوانتمرهندی 150 گرمفیله مرغ مزه دار شده 500 گرمروغن 1 پیمانهنمک، فلفل و دارچین به میزان لازم

مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۴۵ دقیقه

زمان کل : ۶۰ دقیقه

برای : ۴ نفر

عکس قلیه مرغ

 طرز تهیه خورش قلیه مرغ

 

طرز تهیه: سبزی قلیه یا همان گشنیز و شنبلیله را ساطوری و ریز کنید، سپس در یک قابلمه متوسط آنها را با مقداری روغن سرخ کنید.( تقریبا نصف میزانی که سبزیهای قورمه سبزی را سرخ می کنید.) 

 

در تابه کوچک جداگانه پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت دهید تا به رنگ عسلی درآید. 5 حبه سیر را نیز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. این مخلوط را به سبزی ها اضافه کنید.

تمر هندی را با مقداری آب جوش حل و صاف کنید. تمر صاف شده را به همراه آب مرغ و مقداری و نمک و فلفل و دارچین به مخلوط سبزی ها اضافه کنید. به میزان نیم لیتر  آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. زمانی که مواد پخت و خورش جا افتاد، حرارت را کم کنید.

فیله های مرغ را از قبل با کمی نمک، فلفل، زعفران، پیاز و آبلیمو استراحت دهید و مزه دار کنید. اگر دوست داشتید می توانید فیله ها را مکبی خرد کنید. حال فیله ها را با مقداری روغن تفت دهید. آب فیله ها که کشیده شد ، آنها را به محتویات درون قابلمه اضافه کنید. 15 تا 20  مواد قلیه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

 

بعد از این مدت خورش را در ظرف مورد علاقه تان بکشید و همراه با برنج سرو کنید.

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها