haraj logo
جستجو

ناگت مرغ

مواد لازم :
سینه مرغ : 500 گرم پیاز : 1 عدد پنیر پیتزا : 150 گرم سیر : 5 حبه نمک و فلفل : به میزان لازم آرد سوخاری : 3 قاشق غذا خوری آرد سفید : 3 قاشق غذا خوری تخم مرغ : 2 عدد روغن سرخ کردنی : به میزان لازم

با سلام خدمت همراهان همیشگی هاراج  امیدوارم حالتون خوب باشه و در کنار خانواده روزگار خوشی را سپری کنید و چرخ روزگار بر وقف مرادتون بچرخه. 

دستور آشپزی امروز آموزش ناگت مرغ می باشد.

ناگت مرغ به ویژه در بین بچه ها طرفدار های زیادی دارد، شما می توانی با تهیه ناگت های خوشمزه خانگی بچه های خود را بیش تر متمایل به سمت غذاهای خانگی کنید.

هم چنین شما می توانید با استفاده از قالب های مختلف ناگت های با ظاهر زیباتری درست کنید و بچه را به خوردن غذا های خانگی تشویق کنید.


برای تهیه ناگت مرغ بهترین قسمت گوشت مرغ قسمت سینه ی مرغ می باشد.

برای تهیه ناگت مرغ ابتدا استخوان سینه را از گوشت جدا کنید سپس با استفاده از چرخ گوشت سینه ی مرغ را کاملا چرخ کنید.

پیاز و سیر ها را نیز پوست گرفته، و بشویید و با دنده ی ریز رنده، رنده کرده و به گوشت مرغ چرخ شده ی خود اضافه کنید.

نکته: قبل از این که پیاز را به گوشت مرغ خود اضافه کنید ابتدا با دست تا آن جا که می توانید آب پیاز را بگیرید.

به میزان لازم نمک و فلفل سیاه به مایه ناگت خود اضافه کنید البته شما می توانید از ادویه های دیگری هم چون ادویه کاری، جوز هندی و یا هر نوع ادویه عطری و تند دیگری با توجه به ذائقه ی خود به مایه ناگت اضافه کنید.

در انتها مواد مایه ناگت را با دست خوب چنگ بزنید تا همه ی مواد کاملا با یکدیگر ترکیب شوند و حالت چسبنده ای به خود بگیرند.

بعد از این کار روی ظرف را بپوشانید و به مدت نیم الی یک ساعت مایه ی ناگت را درون یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.


در این مرحله تخم مرغ ها را درون کاسه ای بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا زرده و سفیده ی آن ها کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.

شما می توانید برای این که ناگت های شما خوش رنگ تر شود مقداری زعفران دمکرده به تخم مرغ ها نیز اضافه کنید.

آرد سفید و ارد سوخاری را نیز در کاسه های جداگانه ای بریزید.

مایه ناگت را از یخچال بیرون آورده و  با دست به اندازه ی یک گردو بردارید و با دست کمی گرد کرده، و با کمی فشار آن را پهن کنید.

مایه ناگت را ابتدا درون آرد سفید قرار داده و درون آن بغلتانید، سپس نگت را درون ظرف تخم مرغ فرو ببرید و در انتها ان را درون ظرف آرد سوخاری قرار دهید و کاملا به آرد سوخاری آغشته کنید.

بعد از این کار ناگت را درون سینی قرار دهید و به همین روش بقیه ماگت ها را آماده کنید.

البته شما می توانید از قالب های شیرینی پزی نیز برای شکل دهی به ناگت های خود نیز استفاده کنید.

ناگت مرغ


ناگت ها هنگام سرخ شدن باید در روغن شناور باشند و سطح روی آن ها را باید پوشیده از روغن باشد.

بنابراین برای این که ناگت ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور بوده و هم در مصرف روغن نیز صرفه جویی شود سعی کنید از تابه ی کوچکی که دارای ارتفاع می باشد استفاده کنید. 

تابه را روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید و به میزان لازم روغن درون تابه بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود.

سپس ناگت ها را به آرامی درون روغن قرار دهید تا کاملا سرخ شوند و هر دو طرف ناگت ها کاملا طلایی شود.

بعد از این که کاملا سرخ شدند، روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و ناگت ها را روی سینی بچینید.

فر را روشن کرده و بر روی دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد قرار دهید تا کمی گرم شود، سپس سینی را درون فر قرار دهید تا ناگت های شما کاملا مغز پخت شوند.

با توجه به ضخامت ناگت های شما، ناگت حدود یک ربع الی نیم ساعت باید درون فر باشند.در این مدت ناگت ها را درون فر زیر و رو کنید تا کاملا پخته شوند.

در این مرحله ناگت مرغ شما آماده است، شما می توانید ناگت مرغ را به همراه مقداری سیب زمینی سرخ شده و یا سالاد شیرازی و انواع سس های مختلف و یا هر چیزی دیگری که دوست دارید سرو کنید، نوش جان

 ناگت مرغ

ناگت مرغ

ناگت مرغ

 

آخرین آموزش ها
برترین ها