haraj logo
جستجو

پاته جگر مرغ

 

مواد لازم :
جگر مرغ نیم کیلوخامه 150 گرمتخم مرغ آبپز 2 عددژامبون یا کالباس چرخ شده 250 گرمسیر 3 حبهکره 100 گرمجعفری خرد شده 3 قاشقنمک و فلفل

مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۲۵ دقیقه

زمان کل : ۳۵ دقیقه

برای : ۶ نفر

تصویر پاته جگر مرغ

پاته جگر مرغ

 

طرز تهیه: سیر را بکوبید و پس از آب کردن کره در تابه آن را خوب تفت دهید. سپس جگر را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن کشیده و  پخته شود. بعد از اینکه جگر خوب پخته و نرم شد، آن را به همراه خامه درون غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا له شوند.

 

پس از اینکه جگر کمی پخته شد، ژامبون یا کالباس را به آن اضافه کنید و خوب با مواد سرخ کنید. حالا زیر گاز را تا آخر کم کنید و تخم مرغ های آب پز شده را روی مواد رنده کنید. همه مواد را خوب باهم مخلوط کنید.

 

پاته را در یک قالب مناسب یا ظرف دلخواهتان بریزید و روی آن را صاف کنید. اطراف آن را با جعفری و لیمو ترش حلقه شده تزئین و سرو کنید. 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها