haraj logo
جستجو

فیله کباب مرغ

مواد لازم :
فیله مرغ : 6 عددنمک و فلفل : به مقدار لازمسس سویا : یک قاشق غذا خوریزردچوبه : به مقدار لازمآب لیموی تازه : یک قاشق غذا خوریسس بادام زمینی : یک قاشق غذا خوریپودر زیره : یک چهارم قاشق چای خوریپودر گشنیز : یک چهارم قاشق چای خوریزعفران : به مقدار لازمپودر پیاز : یک قاشق چای خوریروغن : به مقدار لازم


ابتدا فیله ها رو تمیز می کنیم و میشوریم و میذاریم تا آب شون گرفته بشه. حالا تهاراجادویه ها مون از جمله پودر پیاز وپودر گشنیز و پودر زیره و زعفران و نمک و فلفل قرمز و زرد چوبه و همین طور آب لیمو تازه و سس سویا و سس یا کره بادام زمینی رو داخل یه کاسه بریزید و فیله ها رو بهشون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا حسابی فیله ها آغشته بشن. حالا میذاریم یک ساعت داخل یخچال بمونن تا خوب مزه دار بشن و مزه بده مرغ کامل از بین بره.

فیله کباب مرغ


حالا فیله ها رو از یخچال در میاریم و به سیخ چوبی می کشیمشون و آماده میشن برای سرخ کردن. توی یه ماهی تابه نچسب کمی روغن میریزیم و اجازه می دیم که داغ بشه بعد که داغ شد فیله ها رو توی روغن خوب سرخ می کنیم. اجازه میدیم که یک طرف فیله ها خوب سرخ بشه بعد بر می گردونیم تا طرف دیگه هم به خوبی سرخ بشه.


فیله ها که خوب سرخ شدن از روغن در شون میاریم و به دلخواه تزیین و تو ظرف مناسب سرو شون می کنیم.

کنار این فیله کباب خوشمزه میتونید برنج هم سرو کنید. 

اگر خواستید داخل روغن سرخ نکنید می تونید روی زغال هم کبابی شون کنید که این روش طعم بسیار لذیذ تری بهش میده.

حتی  می تونید داخل فر هم گریل کنید که در این روش کمی روغن زیتون روشون بمالید کفایت میکنه و از خشک شدنشون جلو گیری میکنه.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها