haraj logo
جستجو

مرغ با سس فندق

مواد لازم :
فیله مرغ : 350 گرمکره : 15 گرمخامه : 1/2 فنجانپودر فندق بو داده : 2 قاشق چای خوریآب مرغ : 1/2 فنجانآرد ذرت : 1قاشق چایخوریآب : 1قاشق چایخوریجعفری خرد شده : 1قاشق چایخوری

ابتدا برای درست کردن خوراک خوش طعم مرغ با سس فندق در ابتدا فیله مرغ را به قطعات کوچک و مساوی برش دهید. سپس کره را در ظرفی مناسب بر روی شعله ای ملایم گذاشته تا آب شود. در ادامه فیله ها را در آن ریخته و روی ظرف را بگذارید تا پخته شود. در طی زمان پخت یکبار آن را هم بزنید. پس از این در ظرفی دیگر خامه را با آب مرغ مخلوط کرده و به مدت زمان 5 دقیقه بدون درپوش، بگذارید جوشیده شود. آرد ذرت را نیز با آب مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه بجوشانید. این مایع آماده شده را به آب مرغ افزوده و سس مرغ را درست نمایید. پس از این فیله مرغ، فندق و جعفری را به سس اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر بجوشانید. سپس خوراک آماده شده را در ظرف مناسبی قرار داده و سرو نمایید.

نکته: فندق خام را درسته روی یک توری سیمی ریخته و روی آتش قرار داده و مرتب تکان دهید تا بو داده شود و پوست آن را به راحتی در بیاید، بعد از آن فندق را آسیاب کرده تا به صورت پودر درآید.

مرغ با سس فندق

آخرین آموزش ها
برترین ها