haraj logo
جستجو

ژامبون مرغ خانگی

مواد لازم :
ران مرغ : 375گرمتخم مرغ : یک عددشکر : 1.2قاشق چای خورینمک : دو قاشق چای خوری سرخالیآرد نشاسته : 1.5قاشق سوپ خوریشیرخشک : 1.2 قاشق سوپ خوریفلفل سیاه : یک قاشق چای خوریپودر موسیر : یک قاشق چای خوریپودر تخم مرغ : 1.5 قاشق چای خوریپودر تخم رازیانه : 1.4 قاشق چای خوریپودر زنجبیل : 1.4 قاشق چای خوریپودر تخم شنبلیله : 1.4 قاشق چای خوریروغن مایع : دو قاشق سوپ خوریپسته خرد شده : به مقدار لازمقارچ خرد شده : به مقدار لازمفلفل قرمز : به مقدار لازمهویج : به مقدار لازمپودر اب و یخ : 60میلی لیترپودر سیر : یک قاشق چای خوریرول کالباس : به تعداد لازم

امروز با یک اموزش متفاوت و مفید در خدممتون هستم.

تهیه ژامبون مرغ در منزل (اینجوری خیالتون راحته که غذای سالمیه).


ابتدا ران مرغ را استخوانهای ان را جدا میکنیم  و گوشت آن را دو بار چرخ می کنیم، سپس آن را در پلاستیک فریزر قرار داده و به مدت یک ساعت در فریزر میذاریم تا یخ بزند.


مرغ یخ زده رو از فریزر در میاریم و داخل ظرفی قرار میدیم و روی اون نمک میریزیم و خوب ورز میدیم و نصفی از مخلوط اب و یخ رو به اون اضافه می کنیم و خوب ورز میدیم بعد از اون تخم مرغ رو اضافه می کنیم و مجدد خوب مخلوط میکنیم سپس روغن و نصف دیگر اب و یخ را اضافه می کنیم، ورز میدیم تا مواد یکدست بشه.



در این مرحله مواد خشک و ادویه ها را اضافه می کنیم و هم میزنیم برای این کار و راحت مخلوط شدن مواد میشه از غذاساز استفاده کرد 


مایه ژامبون رو درکاسه میریزیم و بسته به ذائقه خودتون بهش مغز پسته خرد شده و قارچ و هویج و فلفل قرمز اضافه کنید سپس با قاشق بهم بزنید تا یکدست بشه 



مواد را داخل رول کالباس که در تمام لوازم قنادی ها موجوده بریزید و محکم ببندید. رول رو داخل بخارپز قرار بدید و حدود 60 دقیقه صبر کنید تا ژامبون پخته بشه 

اگر بخار پز ندارید داخل قابلمه ای اب بریزید تا نصفه و اجازه بدید اب جوش بیاد و ابکش فلزی زیر اون قرار بدید و رول رو روی اون قرار بدید.


پس از پخته شدن آن را در ظرف حاوی اب و یخ بذارید تا بهش شوک وارد بشه.

بعد از چند دقیقه، رول رو از اب و یخ خارج می کنیم و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار میدیم تا اماده بشه.


پس از این مدت زمان ژامبون اماده برش زدن و استفاده میشه.

ژامبون مرغ خانگی

آخرین آموزش ها
برترین ها