haraj logo
جستجو

فاهیتای مرغ

فاهیتای مرغ یا چیکن فاهیتا یک غذای خوشمزه و هیجان انگیز است که اصالتش به مکزیک و تگزاس برمیگردد. البته قبل از اینکه چیزی در مورد این غذای فوق العاده بگوییم شاید بخواهید بدانید که فاهیتا چیست؟ فاهیتا به گوشت گریل شده ای گفته می شود که با نان تورتیلا سرو می شود. گوشتی که در فاهیتا استفاده میشود میتواند گوشت گاو، مرغ و حتی میگو باشد. گفتنی است که به جز فاهیتای مرغ و گوشت ، فاهیتای سبزیجات هم میتوان تهیه کرد.

مواد لازم :
فلفل دلمه ای 2 عددپیاز 1 عددروغن زیتون یا روغن گیاهی 1 قاشق سوپخوریسینه ی مرغ 3 تا 4 عددگشنیز تازه 1 دستهدانه ی زیره 1 قاشق سوپخوریسس گوجه طعم دار 1 قاشق سوپخوریرب گوجه (پوره گوجه ) 1 قاشق سوپخوریشکر دانه ریز 1 قاشق چایخوریپنیر مزه دار سفت مانند پنیر چدار رسیده 80 گرمخامه ترش 125 تا 150 گرمنان تورتیلا 6 تا 8 عددنمک و فلفل سیاه تازه : به مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۳۵ دقیقه

زمان کل : ۴۵ دقیقه

برای : ۳ نفر

عکس

چون اصلیت این غذا مکزیکی است طبیعتا ادویه فاهیتا فلفل است. اما شما میتوانید میزان فلفل را با ذائقه خودتان تنظیم کنید. تهیه کردن ساندویچ فاهیتای مرغ میتواند یک خاطره ی دلنشین و به یاد ماندنی برای شما بسازد پس در این مطلب میخواهیم دستور فاهیتای مرغ را به شما مخاطبان عزیز آموزش دهیم تا با این غذای عالی، یک سفر سریع و راحت به مکزیک داشته باشید. توصیه می کنیم در این سفر دلچسب به مکزیک، از تاکوی ماهی و سالاد کلم و همچنین کسادیای پنیر غافل نشوید. امیدواریم مکزیک خوش بگذرد!

 

طرز تهیه فاهیتای مرغ

 

مرحله اول: 

 

 فلفل را از محل اتصال ساقه نصف کنید. جهت برداشتن ساقه و دانه ها با دقت چاقو را گرداگرد ساقه ی فلفل بچرخانید. غشاهای سفیدی را که باقی مانده است قبل از خلال کردن ببرید و دور بریزید و سپس آن را خلال کنید. پیاز را برش بزنید.

 عکس

 

مرحله دوم:

تابه ی بزرگی را روی حرارت متوسط گرم کنید. کمی روغن ریخته و چند ثانیه صبر کنید، سپس فلفل ها و پیاز را اضافه کنید. آنها را 5 دقیقه بپزید اما پیوسته آن را هم بزنید تا زمانی که شروع به نرم شدن کرده و لبه های آنها طلایی شود.

 تصویر

مرحله سوم:

تا آماده شدن پیاز، مرغ ها را به شکل نوارهایی به عرض انگشت برش زده و در کاسه ای بزرگ بریزید. ساقه های گشنیز را کاملا خرد کرده و سپس همراه با دانه های زیره و کمی نمک و فلفل به مرغ اضافه کنید. آن را هم بزنید تا زمانی که مرغ ها کاملا با این مواد آغشته شود.

طرز تهیه کیک لبو | کیک یاقوتی زیبا

 

مرحله چهارم: 

سبزیجات پخته شده را به یک کاسه یا بشقاب انتقال دهید، کمی روغن به ماهیتابه اضافه کنید. مرغ ها را به مدت 5 دقیقه حرارت دهید و مرتب هم بزنید تا زمانی که طلایی شده و بپزد.

 

 تصویر

 

مرحله پنجم:

حین پختن مرغ ها، سس را تهیه کنید. سس گوجه، رب گوجه و شکر را مخلوط کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید. با دو قاشق سوپخوری آب، آن را رقیق کرده تا زمانی که به قوامِ کچاپ برسد. پنیر را رنده کنید.

 

مرحله ششم:

فلفل ها و پیازها را به تابه برگردانید، سپس آن را با سس گوجه هم بزنید. پختن را ادامه دهید تا زمانی که سس مواد را پوشانده و چسبنده شوند. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

 

مرحله هفتم:

تورتیلا ها را کمی در فر گرم کنید. مقداری از مخلوط مرغ را روی هر یک از نان ها قرار دهید، کمی پنیر و سپس خامه ی ترش و کمی برگ گشنیز روی آن بریزید. آن را لوله کرده و بلافاصله سرو کنید.

 

نکات کلیدی تهیه فاهیتای مرغ 

-فاهیتای داغ و خوش طمع غذایی است که فوق العاده سریع تهیه شده و برای شب های پر مشغله بسیار مناسب است. ممکن است وسوسه شوید که تورتیلا ها را بیش از حد با این مواد پر کنید؛ اما جهت جلوگیری از بهم ریختگی، هرچه کمتر مواد بریزیم بهتر است. به جای این کار می توانید از نان دیگری استفاده کنید و این غذا را در آن بپیچید.

 

حالا اگر فاهیتای مرغ را تهیه کردید و از آن لذت بردید، تصویر آن را با هشتگ آشپزی_ایران_کوک در اینستاگرام قرار دهید و ما را از آن با خبر کنید. روزگارتان شاد.

آخرین آموزش ها
برترین ها