گریل سینه مرغ
سینه مرغ رو نصف می کنیم و میذاریمش تو نایلون و با وردنه چند ضربه بهش وارد می کنیم تا بافتش نرم تر بشه.
سینه مرغ رو تو ظرفی میذاریم. پیاز و سیر رو چند برش میدیم و با میخک و پودر آویشن روی مرغ می ریزیم. نمک و شکر به سینه مرغ می پاشیم. کمی روی آن آب می ریزیم و بیست و چهار ساعت قبل پخت تو یخچال میذاریم تا مزه دار بشه.
سینه مرغ رو از یخچال بیرون میاریم و دو ساعت می ذاریم تو هوای اتاق دماش پایین بیاد. با این کار وقتی مرغ رو سرخ می کنیم دیگه مرکزش خام نمی مونه یا برای پختن مارو به دردسر نمیندازه.
روغن زیتون رو روی سینه های مرغ می ریزیم و فلفل و نمک رو اضافه می کنیم.
گریل رو روی گاز قرار می دیم وقتی داغ شد، سینه مرغ رو روش میذاریم. بعد از دو تا سه دقیقه مرغ رو به اندازه نود درجه می چرخونیم تا شکل مربعی روش تشکیل بشه. یک تابه روش بذارید تا فشار بیاره و شکلش خوب بیفته.
وقت یک طرفش پخت که این پنج دقیقه طول می کشه طرف دیگرو برمی گردونیم و همون کارارو تکرار می کنیم.
(طرز تهیه سس)
استاک مرغ رو در ظرفی می ریزیم و روی حرارت می ذاریم. وقتی حجمش نصف شد خامه رو می ریزیم. خردل رو آسیاب می کنیم و با ترخون ریز خرد شده به مواد اضافه می کنیم. وقتی مخلوط غلیظ شد، آماده شده است. این سس رو کنار مرغ های گریل شده می تونید استفاده کنید.