haraj logo
جستجو

جوجه کباب

مواد لازم :
نمک و فلفل : به مقدار لازمپیاز : 1 عدد متوسطزعفران دم کرده : به مقدار لازمفیله مرغ : 4 عددلیمو ترش : 3 عددذرت : به مقدار لازم


ابتدا در مرحله اول چهار عدد فیله مرغ را به تکه های کوچک  و یکسان  ریز  و خرد می کنیم و سپس در ظرفی  جداگانه کنار می گذاریم .

بعد یک پیاز متوسط را رنده می کنیم و به ظرفی که فیله های مرغ را تکه تکه کردیم اضافه می کنیم  و سپس به ان نمک و فلفل  و مقداری دم کرده زعفران به همراه چند عدد لیمو ترش اضافه می کنیم  و خوب با دست مخلوط می کنیم تا لیمو ترش و زعفران جذب گوشت مرغ شود و طعم دار و خوشمزه شود و حسابی مزه دار شود .


در این مرحله بعد از اینکه حدود نیم ساعت الی یک ساعت کاملا گوشت مرغ با زعفران و پیاز طعم دار شد و مزه گرفت  ان را روی حرارت اجاق گاز می گذاریم و  به سیخ می کشیم  و کبابی می کنیم تا مغز پخت شود و کاملا بافت گوشت مرغ  نرم و لطیف و اماده خوردن شود و بعد از اینکه پخته  و کبابی شد ان را به همراه نان می خوریم .نووووش جاااان


می توانیم در کنار جوجه کباب از گوجه فرنگی هم استفاده کنیم و گوجه ها را هم کبابی کنیم که بسیار لذیذ می شود. .

هم چنین می توانیم از ذرت پخته شده در کنار ان به همراه ورقه های لیمو ترش استفاده کنیم .

و حتی می توانیم جوجه کباب را با برنج زعفرانی و در کنار ان با سالاد شیرازی  و یا سالاد کاهو  و سبزی خوردن میل کنید .

جوجه کباب

آخرین آموزش ها
برترین ها