haraj logo
جستجو

مرغ با سرکه ی بالزامیک و سیر

 

مواد لازم :
فیله ی مرغ 4 تکهقارچ 400 گرمآرد 2 قاشقروغن 2 قاشقسیر 6 حبهسرکه بالزامیک 1/4 لیوانکره 25 گرمآویشن 1/4 قاشق چایخورینمک و فلفل : به مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : -۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

عکس

 

 

مرغ با سرکه ی بالزامیک و سیر

 

 

تصویر

 

طرز تهیه: کمی نمک و فلفل روی فیله ها بپاشید. حالا مقداری نمک و فلفل به آرد اضافه کنید و فیله ها را در آن بغلتانید.

 

تابه را روی حرارت قرار  دهید و روغن را درون آن بریزید. فیله ها را در روغن سرخ کنید.

 

سیر ها را پوست بکنید و از وسط نصف کنید، آنها را درون تابه کنار فیله ها بیندازید. در همین حین قارچها را بشوئید و به قطعات درشت خرد کنید و به محتوای تابه اضافه کنید. سپس پودر آویشن را روی مواد بپاشید.

 

درب تابه را بگذارید غذا با حرارت ملایم بپزد. 

 

 عکس

 

پس از چند دقیقه سرکه ی بالزامیک و آب مرغ را اضافه و 10 الی 15 دقیقه برای غلیظ شدن سس صبر کنید.

حالا می توانید فیله ها ا از سس خارج کنید و که ا به سس اضافه کنید. سیر ها را از سس خارج کنید و سس آماده را روی فیله ها بریزید و غذای خوشمزه را سرو کنید.

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها