haraj logo
جستجو

خورش مرغ وسبزیجات

مواد لازم :
پیاز : 1 عددبزرگسیر : 4 حبه خردشدهفیله مرغ : 350 گرمسس گوجه : یک قوطی کنسروروغن زیتون : 4قاشق غذاخورینمک و فلفل : به مقدارلازمسیب زمینی : 2 عددفلفل دلمه ای : 1 عددآب : نصف لیوانجعفری : 150گرم

به نام خدا

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام هاراجی هایه عزیزم. امروز با یه دستور ساده و خوشمزه، خورشت در خدمتتون هستم. امیدوارم از تهیه این خورشت لذت کاافی ببرید. و حتمااا این غذا روو برایه خودتون و مهمانانتون به عنوووان یه وعده غذایی تدارک ببینید.این خورشت بهتر است ابدار سرو شود. این خورشت را میتواانید با برنج یا با نان میل کنییید و در کنااار خانوادیتان لحظات خوب و خوشی را سپری کنیید.


در ابتدا جعفری هایه تازه را خرد می کنیم به طوری که به قطعات مساوی و یکنواخت تقسیم شوند. سپس سیب زمینی هایمان را به خوبی با اب می شوییم. برایه تهیه این خورشت نباید پوست سیب زمینی ها را جدا کنید.

خورش مرغ وسبزیجات


سپس سیب زمینی هایمان را به صورت نگینی برش می دهیم و ان را درون ماهیتابه با حرارت ملایم توسط روغن زیتون سرخ می کنیم. اجازه دهید سیب زمینی ها 4 الی 5 دقیقه به خوبی سرخ شود و تغییر رنگ دهد. پیاز و فلفل دلمه ایی (به صورت خلالی خرد شود) و سیر خردشده را به مواد اضافه کنید مرتب هم بزنید. اضافه کردن سیر به مواد باعث معطر شد و خوش طعم تر شدن غذا می شود.

خورش مرغ وسبزیجات


در این مرحله، سس گوجه فرنگی را به موادمون کم کم  اضافه می کنیم شعله گاز را کم می کنیم و می گذاریم تا سس گوجه فرنگی به خوبی به خورد مواد رود و جذب شود. هر چه سس جا بیفتد خورشت ما غلیظ تر و خوشمزه تر می شود. سپس در این مدت  جعفری خرد شده به همراه نمک به موادمون اضافه می کنیم دو دقیقه تفت می دهیم.

خورش مرغ وسبزیجات


در این مرحله نصف لیوان اب برایه قوام اومدن بهتر خورش به موادمون اضافه می کنیم و با یک قاشق چوبی به خوبی مواد را هم می زنیم. از هم زدن زیاد هم اجتناب کنید چون باعث می شود مواد درون خورشت له شود.

سپس فیله مرغ  خرد شده را  به همراه نمک و فلفل سیاه به مواد افزوده و می گذاریم با حرارت کم بپزد و جا بیفتد. بعد از پخت خورشت آن را در ظرف موردنظرتان ریخته و سرو کنید. این غذا رو می تونید به عنوان شام برایه خودتون تدارک ببنید و از درست کردن و خوردنش لذت ببرید.

خورش مرغ وسبزیجات

غذااااااا حاضرررررررر شد نووش جااان

خورش مرغ وسبزیجات


سینه مرغ منبع خوبی برای پروتئین است و از نظر چربی و سدیم کم است. همچنین سینه مرغ دارای مقدار  کمی کربوهیدرات است. میزان گلیسمی تخمین زده شده سینه مرغ (بدون پوست، بدون فاسد و خام) صفر است. از آنجا که میتوان با سینه مرغ غذاهایه  بسیار متنوع درست کرد به راحتی می توان آنها را در یک رژیم غذایی سالم قرار داد.

سینه مرغ منبع عالی پروتئین کم چربی است. پروتئین به بدن کمک می کند تا توده عضلانی را حفظ کند و همچنین، به شما در ساخت عضله کمک می کند. سینه مرغ منبع بسیار خوبی از سلنیم، فسفر، ویتامین B6 و نیاسین است. همان طور که میدانید گوشت مرغ نسبت به دیگر پرندگان بیشتر مصرف دارد. گوشت مرغ به دلیل داشتن پروتئین بالا و چربی کمتر با پخت و هضم آسان و سریع نسبت به سایر گوشت ها و ارجعیت دارد.

در هنگام خرید گوشت مرغ توجه داشته باشید که پوست آن به طور یکنواخت روی بدن مرغ کشیده شده و دارای کوفتگی یا خون مردگی و رنگ پریدگی و دیگر علامت های غیر طبیعی نباشد و دقت کنید  استخوانهای مرغ بدون شکستگی بوده و گوشت در قسمت ماهیچه ران صورتی رنگ و در قسمت سینه سفت و سفید رنگ باشد.

هورمون مرغ در قسمت پوست و گردن آن جمع میشود و غالباً به علت استفاده از واکسن ها و آنتی بیوتیک ها بازمانده دارویی در کبد مرغ جمع شده و از ان باید به میزان کمتری استفاده شووود. وزن مرغ بهتر است بین 1300 تا 1500 گرم باششد. مرغ را بهتر است از یک روز قبل تمیز کرده، مقداری نمک داخل شکم و روی بدن آن بمالید. سپس قبل از پخت آن را بشوویید و در ابتدای پخت نمک مرغ را اضافه کنید تا گوشت مرغ ترد و خوششمزه شود. ضمن اینکه تفت دادن مرغ باعث میشووود مرغ در هنگام پخت آب کمتری پس بدهد.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها