haraj logo
جستجو

سوفله مرغ و سیب زمینی

مواد لازم :
سینه مرغ : ۱۰۰ گرمسیب زمینی : ۱ عددگوجه فرنگی : ۱ عددپیاز : ۱ عددفلفل دلمه ایی : ۲ قاشق غذا خوریتخم مرغ : ۳ عددگردو : ۶ عددشیر : ۳/۴ لیوانپنیر پیتزا : به مقدار لازمنمک،فلفل،زردچوبه : به مقدار لازمادویه کاری : به مقدار لازمروغن سرخ کردنی : به مقدار لازم

در این مرحله اول براتون کمی راجب غذامون باید توضیح بدم. سوفله جزء غذاهای خارجی به حساب میاد البته بگیم بین المللی بهتر هستش. این غذا فوق العاده خوشمزه و بابا میل همه سنین هستش. البته باید بگم با همون مواد غذایی که هر روز ممکنه استفاده کنیم یه غذای خوشمزه و جدید میتونیم درست کنیم که مقوی هم هست و زمان زیادی هم نمیبره. حتما امتحان کنید.

 

اول ما میریم سراغ مرغمون. مرغمون رو پاک میکنیم اگر چربی اضافه داشت می گیریم سپس می شوریمش و زمانی که خشک شد به صورت مکعبی کوچیک خردش میکنیم و می ذاریم کنار. در ادامه پیازمون رو برمیداریم و پوستشو میکنیم و میشوریمش سپس به صورت نگینی ریز خردش میکنیم و می ذاریم کنار. بعد از پیاز نوبت فلفل دلمه ای مونه اون رو هم خوب میشوریم سپس ریز خردش میکنیم و می ذاریم بمونه.

در ادامه سیب زمینی رو برمیداریم و پوستشو میکنیم و میشوریمش سپس به صورت مکعبی کوچیک خرد میکنیم و میریزیم تو یه ظرف تا از اش تو غذا استفاده کنیم. بعد از اینه گوجه فرنگی که داشتیم رو خوب میشوریم و ریز خردش میکنیم به صورت نگینی. فقط باید یادآور شم بهتره پوست گوجه فرنگیتونو بکنین تا تو غذا خدای نکرده پوست گوجه زیر دندان نیاد. سپس گردوها مون رو بر میداریم و پوستشونو میگیریم و میریزیمشون تو یه ظرف تا تو غذا استفاده کنیم از اش.

 

در این مرحله تابه رو بر میداریم و توش روغن میریزیم و می ذاریم رو حرارت تا روغنمون داغ شه وقتی که روغن داغ شد پیاز هایی که نگینی خرد کرده بودیم رو میریزیم داخل تابه و شروع میکنیم به تفت دادنش همین که پیازها کمی سبک شد زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم و با هم دیگه تفتشون میدیم. وقتی که پیازها داشت رنگ عوض میکرد مرغمون رو که خرد کرده بودیم بهش اضافه میکنیم و با پیازها تفت میدیم تا مرغها قشنگ سرخ بشه دو طرفش.

زمانی که مرغها تغییر رنگ داد و داشت سرخ میشد گوجه فرنگی های خرد شده رو به مخلوط تو تابه اضافه میکنیم و یه ۵ دقیقه تفت میدیم و سپس فلفل دلمه ایی رو میریزیم تو تابه و مجدد با هم سرخشون میکنیم و در نهایت نمک و فلفل رو به همراه پودر کاری به مخلوط مرغ و گوجه و فلفل دلمه ایمون اضافه کرده و با هم دیگه خوب مخلوط میکنیم تا همه مواد طعم بگیرن سپس حرارت رو کم میکنیم و در تابه رو می ذاریم تا با هم دیگه مواد بپزن.

در این حین یه تابه دیگه بر میداریم و روغن میریزیم داخلش و می ذاریم رو حرارت تا داغ شه زمانی که روغنمون داغ شد سیب زمینی ها رو میریزیم داخل تابه و شروع میکنیم به سرخ کردنشون. وقتی که سیب زمینی ها کامل سرخ شد از تابه در میاریم و میریزیم تو یه ظرف و می ذاریم یه گوشه تا از اشون استفاده کنیم.

سوفله مرغ و سیب زمینی

 

سوفله مرغ و سیب زمینی


در این مرحله یه کاسه بر میداریم و تخم مرغها رو داخلش میشکنیم و یه هم میزنیم در حدی که فقط زرده و سفیده با هم قاطی بشن سپس شیر رو اضافه میکنیم و یه هم کوچیک میزنیم و بعد از اونها پنیر رو اضافه میکنیم و در نهایت گردوهایی که خرد کرده بودیم رو میریزیم تو ظرفمون سپس همزن رو برمیداریم و تمام مواد داخل کاسه رو با همزن مخلوط میکنیمشون تا جایی که تمام مواد با هم مخلوط شده و یه مایه یکدست به ما بده سپس می ذاریم کنار تا استفاده کنیم از اش.

حالا قبل از اینکه مواد رو بخواهیم بزاریم تو فر، فر رو شن میکنیم و می ذاریم رو ۱۸۰ درجه سانتی گراد بمونه تا فر خوب گرم شه سپس قالب یا ظرفی که میخواهیم توش سوفله رو درست کنیم رو بر میداریم و تهشو چرب میکنیم سپس سیب زمینی هایی که سرخ کرده بودیم رو میریزیم داخل ظرف و خوب پخش میکنیم.

در ادامه مخلوط مرغ و پیاز داغ و گوجه و فلفل دلمه ایی رو روی سیب زمینی ها میریزیم و خوب پخش میکنیم سپس نوبت مخلوط شیر و تخم مرغ و گردو و پنیر رو میریزیم روی مواد مرغمون و در آخر پنیر پیتزامون رو رنده میکنیم و روی موادمون کامل میریزیم حالا قالب سوفله رو می ذاریم تو فر به مدت نیم ساعت بمونه. بعد از نیم ساعت سوفله مرغ و سیب زمینی ما آماده شده و از فر درمیاریمش و بعد از کمی خنک شدن برش میدیم. نوش جان

آخرین آموزش ها
برترین ها