haraj logo
جستجو

پای مرغ و قارچ

 

مواد لازم :
فیله مرغ 4 عددقارچ ریز شده 2 لیوانخامه 1 بستهکره 100 گرمآرد 1/3 لیوانشیر نصف لیوانپیازچه خرد شده 1/3 لیوانآب مرغ 1 لیوان نمکفلفل سیاه

مدت زمان آماده سازی : -۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

تصویر

تصویر

 

پای مرغ و قارچ

 

 

 

تصویر

 

طرز تهیه: ابتدا فیله ها را روی تخته ی آشپزی خرد کنید.

 

کره را در تابه ذوب کرده و فیله های خرد شده را درون آن بریزید. در حین تفت دادن کم کم نمک، فلفل سیاه و پیازچه ها را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. قارچهای خرد شده را به تابه اضافه کنید.

خامه، شیر و آب مرغ را روی مواد بریزید. در صورت تمایل می توانید یک قاشق سس خردل هم اضافه کنید.

 

 

عکس

 

در همین حین که مواد آرام آرام می جوشد، با آرد و کره و کمی آب، خمیر پای را آماده کنید. فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.

 

حالا در پیتزا خوری مورد نظر، مواد را بریزید و روی آن را با خمیر پای بپوشانید.

اگر مقداری کره یا تخم مرغ زده شده روی خمیر بمالید پای مرغ شکل طلائی رنگ زیبایی پیدا می کند.

حالا ظرف را به مدت 5 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید.

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها