haraj logo
جستجو

دستور ویژه: خوراک مرغ و قارچ با ادویه کاری

 

مواد لازم :
خمیر ورقه ای 2قطعهپیازچه 4 شاخهسیر له شده 1 حبهپودر کاری 2 قاشق چایخوریقارچ اسلایس 120 گرمسینه مرغ خورد شده 300 گرمخامه 50 گرمنمک و فلفل بسته به ذائقه

مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۲۰ دقیقه

زمان کل : ۲۵ دقیقه

برای : ۲ نفر

ارزش غذایی: 610 Calories

تصویر خوراک مرغ کاری

چیـکن کاری یا مرغ کاری از غذاهای بسیار معروف هندوستان است که با ادویه مخصوص کاری تهیه می شود. در این دستور با اضافه کردن قارچ و خامه طعم لذیذ خوراک مرغ بیشتر احساس می شود.

 

 

خوراک مرغ و قارچ با ادویه کاری

 

طرز تهیه:

1. خمیر ها را داخل فر گذاشته و روی آن کمی روغن بمالید و تا وقتی که پف کند و طلایی شود آن را در فر 180 درجه بپزید.(حدود 10 تا 15 دقیقه)

2. مرغ را حبه ای و درشت خرد کنید. سپس آن را با نمک و فلفل و سس خردل مزه دار کنید.

3. روغن را داخل تابه داغ کنید و پیازچه خرد شده و سیر ریز شده را یک تفت سریع بدهید و بعد قارچ چهار قاچ شده و مرغ را اضافه کنید وبا حرارت نسبتا بالا تـفت دهید. بعد از 10 تا 15 دقیــقه خـامه و کاری را اضـافه کنید و حــــرارت را کم کنید. 5 دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید تا کمی غلظت پیدا کند.

4. خوراک را در دو ظرف سرو کنید و رود هر کدام یک تکه نان بگذارید.

 

 

??? این غذا بعلاوه 2 غذای دیگر در یک باکس هیجان انگیز در محل شما! (فقط تهران)

سایت تازه پز: www.tazehpaz.com

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها