haraj logo
جستجو

خورش کاری با مرغ و قارچ

مواد لازم :
سینه مرغ : 2 عددپودر کاری : 1 قاشق غذاخوریقارچ : 200 گرمخامه : 50 گرمکره : 50 گرمپیاز : 1 عددشیر : 2 لیوانزرشک : 3 قاشق غذاخوریآبلمیو : 2 قاشق غذاخوریآرد گندم : 2 قاشق غذاخوریزعفران دمکرده : به مقدار کافینمک : به مقدار لازمروغن : به میزان لازم



ابتدا 2 عدد سینه مرغ را به قطعات کوچک چهارگوش بریده و در آبلیمو، یک عدد پیاز رنده شده و مقداری زعفران دمکرده بخوابانید. پس از 2 ساعت، درون تابه مقداری روغن ریخته و تکه های سینه مرغ را در آن تفت دهید. 

خوش کاری با مرغ و قارچ


یک تابه دیگر را روی حرارت بگذارید 50 گرم کره را افزوده سپس 2 لیوان شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا شیر گرم شده و کره آب شود پس از آن که بجوش آمد 200 گرم قارچ خرد شده را اضافه کنید و بگذارید بجوشد و قارچ نرم شود. 2 قاشق آرد گندم را از قبل تفت دهید و در این مرحله اضافه کنید این کار فقط برای قوام خورش است.

خوش کاری با مرغ و قارچ


گوشت مرغ سرخ شده را به تابه حاوی قارچ و شیر اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری پودر کاری (سعی کنید از پودر کاری معطر عطاری ها استفاده کنید چون طعم این خورش به ادویه آن وابسته است) و مقداری نمک بپاشید و بگذارید تا همه مواد با حرارت ملایم جا بی افتد.

خوش کاری با مرغ و قارچ


پس از آن که از نرم شدن گوشت اطمینان حاصل کردیم، 50 گرم خامه را افزوده و سپس سه قاشق زرشک را که از قبل تفت داده شده را هم اضافه میکنیم و میگذاریم کمی جا بی افتد و در آخر برنج را هم که از قبل دم کرده ایم  همراه با خورش سرو میکنیم.    

خوش کاری با مرغ و قارچ

آخرین آموزش ها
برترین ها