haraj logo
جستجو

کوفته مرغ و پنیر

مواد لازم :
سینه مرغ : 450 گرمتخم مرغ : 1 عددآرد سوخاری : 1/2 پیمانهپنیر پارمزان : 1/2 پیمانهروغن زیتون : 2 قاشق غذا خوریپودر سیر : 1 قاشق چای خوریپودر پیاز : 1 قاشق چای خورینمک و فلفل : به میزان لازم

با سلام خدمت همراهان همیشگی هاراج  امیدوارم حالتون خوب باشه و در کنار خانواده روزگار خوشی را سپری کنید و چرخ روزگار بر وقف مرادتون بچرخه. 

تا کنون با انواع کوفته های مختلفی آشنا شده اید، و مزه ی خیلی از آن ها را نیز هم امتحان کرده اید. از جمله ی این کوفته ها می توان به کوفته تبریزی و کوفته برنجی که برای خیلی افراد نامی آشنا است اشاره کرد.

معمولا برای پختن کوفته ها آن ها را درون آب در حال جوش و یا به قول معروف سس مخصوص کوفته قرار می دهند تا کاملا پخته شود.اما دستور پخت کوفته ی که امروز من برای شما عزیزان در نظر گرفتم بدون سس بوده و درون فر پخته شده و کاملا رژیمی می باشد.

از آن جا که این کوفته درون فر پخته می شود و فاقد هر گونه سسی می باشد می توانید آن را به همراه سالاد شیرازی و یا انواع سس و چاشنی های مختلفی که دوست دارید میل کنید.

کوفته ها علاوه بر طعم فوق العاده به علت شکل ظاهری زیبایی که دارند مورد پسند خیلی از افراد به ویژه کودکان می باشند.

دستور آشپزی امروز هم آموزش کوفته مرغ و پنیر است که یک نوع کوفته ی بسیار خوشمزه و مقوی می باشد.امیدوارم شما دوستان نیز در منزل بتوانید کوفته مرغ و پنیر را تهیه کرده و از خوردنش کنار کانون گرم خانواده لذت ببرید.


برای تهیه کوفته مرغ و پنیر ابتدا فر را روشن کرده و بر روی دمای ۲۰۰ درجه ی سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود. 

گوشت سینه ی مرغ خود را از استخوان جدا کرده و با استفاده از چرخ گوشت خوب چرخ کنید.ظرف مناسبی برای تهیه مایه کوفته ی مرغ و پنیر خود انتخاب کرده و گوشت مرغ چرخ شده را درون ظرف بریزید.

پنیر پارمزان را نیز رنده کنید و به گوشت مرغ خود اضافه کنید.تخم مرغ را شکسته و به همراه آرد سوخاری، روغن زیتون، پودر پیاز، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل به بقیه مواد مایه کوفته خود اضافه کنید.

در این مرحله مواد کوفته را با دست کاملا با یکدیگر ترکیب کرده و خوب ورز دهید.تا مایه کوفته ی شما چسبندگی لازم را پیدا کند.


اگر شما به پودر پیاز و پودر سیر دسترسی نداشتید می توانید از پیاز و سیر تازه نیز برای تهیه کوفته خود نیز استفاده کنید.

فقط برای این کار سیر و پیاز خود را با دنده ی ریز رنده باید کاملا رنده کنید، و آب پیاز را قبل از این که به مایه کوفته ی خود اضافه کنید با دست تا آن جا که می توانید بگیرید. چون اگر این کار را انجام ندهید، آب اضافی پیاز باعث می شود کوفته های شما چسبندگی لازم را نداشته باشند، و هنگام پخته از از هم جدا شوند.

علت این که برای تهیه کوفته مرغ و پنیر تنها ادویه های به کار رفته نمک و فلفل می باشد این است که برخی افراد نسبت به برخی از ادویه های حساسیت داشته و یا طعم آن باب طبع آن ها نمی باشد.

اما شما می توانید با توجه به ذائقه و سلیقه ی خود از ادویه های عطر دار و تند دیگر ی نیز برای تهیه کوفته مرغ و پنیر خود استفاده کنید.


بر روی سینی فر را با کاغذ آلومینیومی پهن کرده و کف آن را کاملا بپوشانید.

از مایه کوفته به اندازه ی یک گردو با دست برداشته سپس به کمک دست کمی آن را گرد کرده و بر روی سینی فر قرار دهید.به همین ترتیب مابقی کوفته های خود را آماده کرده و با کمی فاصله بر روی سینی فر بچنید.

سپس سینی فر را درون فری که از قبل آماده کرده اید قرار دهید، حدود بیست وپنج الی سی دقیق زمان لازم است تا کوفته های شما کاملا پخته شود.بعد از این که کوفته های کاملا پخته شدند رنگ آن ها قهوه ای متمایل به طلایی می شود.

در این مرحله کوفته مرغ و پنیر شما آماده است می توانید آن ها را از فر خارج کرده و درون ظرف مناسبی بچینید و به همراه انواع سس ها و چاشنی های که دوست دارید سرو کرده و میل کنید، نوش جان

کوفته مرغ و پنیر

کوفته مرغ و پنیر

آخرین آموزش ها
برترین ها