haraj logo
جستجو

کوبیده مرغ

مواد لازم :
ران مرغ : نیم کیلوسینه مرغ : نیم کیلوپیاز : ۱ عدد بزرگسیر : ۲ عددجعفری خرد شده : ۳ قاشق غذا خوریتخم مرغ : ۱ عددپودر سو خاری : ۱ پیمانهزعفران دمکرده : ۴ قاشق غذا خورینمک و فلفل : به میزان لازمپاپریکا : به میزان لازمزردچوبه : به میزان لازملیمو تازه : ۱ قاشق غذا خوریبرنج ایرانی : ۶ پیمانهرو غن سرخ کردنی : به میزان لازمگوجه فرنگی : ۴ عددسیب زمینی : ۱ عددپاپریکا : به مقدار لازم

 

ابتدا سینه و ران مرغ رو خوب شسته و میزاریم خشک شه و بعد آنها رو دو بار چرخ میکنیم و بعد پیاز و سیر را نیز چرخ کرده و خوب آبشو میگیریم و این مواد راداخا ظرف ریخته و باه هم ورز میدیم و بعد جعفری خرد شده و تخم مرغ  را اضافه کرده و ورز میدهیم و بعد در آخر زعفران دمکرده و ادویه ها(منظور همون پاپریکا و نمک و فلفل هستش) و اب لیمو تازمون رو اضافه میکینم و ۵ دقیقه ورز میدیم. بعد روش سلفون کشیده و ۱ ساعت میزاریم یخچال وبعد پودر سوخاری رو بهش اضافه میکنیم و بعد دوباره ۵ دقیقه ورز میدیم و بعد دستمون رو خیس کرده و کوبیده رو به سیخ میکشیم.

کوبیده مرغ

مرحله دوم تهیه کوبیده مرغ:

برای سیخ کشیدن کوبیده باید سر وته گوشت رو به سیخ فشار بدیم و بعد بریم سراغ نقش زدن روی کبابمون بعد تابمونو چرب میکنیم و هر طرف کبابمون رو ۵ الی ۶ دقیقه سرخ میکنیم  و بعد روش زعفران میمالیم ویه تفت کوچیک میدیم وبعد از این که کبابمون کارش تموم شد چند تا گوجه رو عرضی بریده و تو روغن سرخ میکنیم وکنار کوبیدمون سرو میکنیم البته کوبیدمونو رو ذغال هم میتونیم کباب کنیم.

کوبیده مرغ

مرحله سوم تهیه کوبیده مرغ:

برای آبکش کردن برنج ، برنج ها رو از قبل شسته و با نمک زیاد خیس میکنیم و بعد میشوریمش تا نمک اضافیش بره و بعد یه قابلمه رو پر آب میکنیم میزاریم جوش بیاد بعد برنج رو با کمی نمک میریزیم تو آب جوش ، بهترین زمان آبکش کردن برنج زمانی است که وقتی یه دونه برنج رو برداریم نصف کنیم ۱ نقطه سفید وسطش باشه و بعد از آبکش کردن اگر ته دیگ بخواهیم داشته باشیم کف قابلمه رو چرب کرده بعد سیب زمینی رو کف قابلمه چیده و بعد برنج رو ریخته و روش آب و روغن میدیم میزاریم برای دم کشیدن.

آخرین آموزش ها
برترین ها