haraj logo
جستجو

آلبالو پلو

مواد لازم :
آلبالو : 700 گرمبرنج : 4 لیوانگوشت چرخ کرده : 500 گرمپیاز : 1 عددشکر : 250 گرمزعفران دمکرده : به میزان لازمنمک و فلفل : به میزان لازمخلال پسته و بادام : به میزان لازمخلال پسته : به میزان لازمخلال بادام : به میزان لازمروغن : به میزان لازم


اول باید برنج را به مدت 4 ساعت خیس میکنیم و هسته آلبالوها را نیز جدا میکنیم.

آلبالو ها را داخل یک ظرف مثل قابلمه ریخته بدین صورت که یک لایه آلبالو و یک لایه شکر سپس روی شعله میگزاریم تا به مدت 20 دقیقه بجوشد بعد از این مدت آلبالو های پخته شده را داخل آبکش میریزم تا آب آلبالو گرفته شود.


گوشت چرخکرده را داخل ظرفی ریخته و یک عدد پیاز رنده میکنیم و به میزان لازم نمک و فلفل به آن اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم و به شکل دایره های کوچک درآورده و داخل روغن سرخ میکنیم.

 


داخل قالبمه ای تا نصف آب پر میکنیم و اجازه میدهیم تا بجوشد سپس بعد از جوشیدن آب برنج را شسته و داخلش میریزم تا بپزد و نرم شود یک عدد برنج از داخل قابلمه برداشته و تست میکنیم اگر نرم بود برنج را آبکش میکنیم و داخل قابلمه روغن ریخته و روی روغن نان یا سیب زمینی میگزاریم.

 


یک لایه برنج داخل قابلمه ریخته و روی آن را با آلبالو و گوشت قلقلی میپوشانیم دوباره لایه ی دیگر از برنج ریخته و با آلبالو و گوشت قلقلی میپوشانیم به همین ترتیب تا وقتی برنج و مواد تمام شود و نیم ساعت میگزاریم تا دم بکشد.

در پایان از زعفران(مقداری از برنج را با زعفران مخلوط میکنیم) و خلال پسته و بادام برای تزئین استفاده میکنیم.

خلال پسته و بادام را در صورت تمایل و برای زیبایی آلبالو پلو استفاده کنید.

 آلبالو پلو

آخرین آموزش ها
برترین ها