haraj logo
جستجو

مربا آلبالو

مواد لازم :
آلبالو : 100 گرمشکر : نصف استکانآب : یک لیوانگلاب : 1 قاشق غذاخوریپودر هل سبز : نصف قاشق مرباخوری


مربا آلبالو

 


درون قابلمه ای یک لایه آلبالو و یک لایه شکر و پودر هل سبز مخلوط شده را میریزیم و در قابلمه را گذاشته و به مدت 24 ساعت در یخچال میگذاریم تا آب بیندازد.

مربا آلبالو


مربا آلبالو

وقتی کف را برداشتید و آلبالوها از خامی درآمدند 10 دقیقه در قابلمه را بگذارید تا کامل مربا آلبالوها جا بیفتد و شهد مربا قوام بیاید.

وقتی مربا آلبالو آماده شد با قاشق تمیز و خشک درون ظرف شیشه ای تمیز  بریزید در یخچال گذاشته.

مربا آلبالو

چند نکته: بعضی افراد تابستان تو هوای گرم میلی به خوردن مربای خیلی شیرین ندارند مربا آلبالو ملس( ترش و شیرین) است صبحانه با خامه یا کره خیلی میچسبه الان که آلبالو فراوان است پیشنهاد حتما امتحان کنید.

 مربا آلبالو مناسب فصل تابستان است زیرا رفع تشنگی و حرارت میکند و برای کسانی که به دلیل کم آبی بدن خارش پوست دارند مفید است.

مربا آلبالو برای افرادی که فشار خون و صفرا و غلظت خون دارند مناسب است.

آلبالو حاوی قند سلولز است که برای بیماران دیابتی ضرر ندارد و راحت جذب میشود.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها