haraj logo
جستجو

مربای گیلاس

هر سال با شروع فصل پخت مربا یعنی فصل تابستان کسانی که علاقه به تهیه مربای خانگی دارن هر از گاه دست به کار می شن تا نوعی از مربای تابستانه رو تهیه کنن که هر کدوم طعم و مزه دلچسب و خوشمزه ای دارن. مرباهایی که در فصل تابستان می تونیم درست کنیم بسیار متنوع هستن که از بین اونها می تونیم به مربای آلبالو، مربای پوست هندوانه، مربای توت فرنگی، مربای گل محمدی، مربای هلو، مربای گیلاس (cherry jam) و .. اشاره کنیم که بیشتر با اسمشون آشنا هستیم.

مواد لازم :
گیلاس قرمز یا سیاه 1 کیلوگرمشکر 7 پیمانهوانیل خالص 1/8 قاشق چایخوریآب لیمو تازه چندقطره(اختیاری)

مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۶۵ دقیقه

زمان کل : ۷۵ دقیقه

تصویر مربا ی گیلاس

 

عکس تهیه مربا با گیلاس

 

مربای گیلاس یکی ار مرباهای محبوب و دوست داشتنی است که علاوه بر سرو در وعده صبحانه می تونیم دسر و شیرینی های خوشمزه باهاش تهیه کنیم و یا اینکه برای تزیینشون مربای گیلاس خوشمزه رو به کار ببریم.

 

تصویر مربای گیلاس

 

حالا در ادامه می خوام روش تهیه مربای گیلاس خونگی رو بهتون آموزش بدم که اگر فوت و فن تهیه مربای گیلاس رو به خوبی رعایت کنید مربای خوشمزه و بی عیب و نقصی رو می تونید سرو کنید و از خوردنش لذت ببرید.

طرز تهیه مربای گیلاس

 

مرحله اول:

گیلاس را بشویید و هسته آن را با استفاده از وسیله ای خارج کنید. سعی کنید این کار را به طوری انجام دهید که گیلاس له نشو(وسایل پیشنهادی برای خارج کردن هسته می تواند نی، ماسوره ساده قنادی، دسته قاشقی کوچک و .. باشد)

 

تصویر مربا گیلاس

 

تصویر مربای گیلاس

 

مرحله دوم:

گیلاس را در قابلمه مناسب و نسبتا بزرگی با توجه به حجم گیلاس بریزید و لابه لای آن شکر بریزید. گیلاس را در یخچال قرار دهید تا بین 12 تا 24 ساعت استراحت کند و آب بیاندازد.

 

تصویر مخلوط گیلاس و شکر

 

مرحله سوم:

گیلاس را پس از استراحت روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید .

طرز تهیه مافین مغز دار با کرم وانیل

 

مرحله چهارم:

کف سفید ایجاد شده بر روی مربای گیلاس را به وسیله کفگیر یا قاشق از مربا جدا کنید (گرفتن کف مربا باعث شفاف شدن مربا خواهد شد).

 

عکس پخت مربای گیلاس

 

مرحله پنجم:

مربا باید به اندازه ای بجوشد تا قوام مناسب آن بدست آید و برای اینکه بدانید قوام مناسب برای مربای گیلاس چگونه است بهتر است مقداری از شهد مربا را در آب سرد بریزید اگر به گونه ای بود که به راحتی در آب حل نشد و کمی حالت سفت و منسجم به خود گرفت نشانه قوام مناسب است.

 

تصویر تهیه مربا گیلاس 

مرحله ششم:

مربا را پس از قوام آمدن از روی حرارت بر دارید و وانیل و آب لیمو را اضافه کنید. پس از خنک شدن مربا را داخل ظرف شیشه ای در دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

 تصویر تهیه مربا گیلاس

 

نکات کلیدی تهیه مربای گیلاس

-اگر پس از امتحان قوام مربا حس کردید شهد بیش از حد سفت است این نشانه زیاد بودن شکر مربا است وباعث شکرک زدن خواهد شد پس آن را به وسیله مقدار کمی آب جوش رقیق کنید و حتما به آن چند قطره آب لیمو یا مقداری جوهر لیمو بیافزایید تا شکرک نزند.

-هیچ گاه شکرک های دور ظرف را با مربا مخلوط نکنید که باعث شکرک زدن می شود و اگر می خواهید دور ظرف تمیز باشد و احیانا شکر دور ظرف نسوزد آن را به وسیله قلم مویی مرطوب از ظرف جدا کنید.

-استفاده از شکر برای تهیه مربا بهتر از قند است چراکه قند مربا را کدر و تیره می کند.

 

همراهان عزیز خوشحال می شویم مربای گیلاس را با دستور تهیه کنید و عکس آن را در صفحه اجتماعی اینستاگرام با هشتگ آشپزی_ایران_کوک به اشتراک بگذارید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها