haraj logo
جستجو

کیک گیلاس

مواد لازم :
تخم مرغ : 4عددآرد : دو و یک چهارم لیوانروغن : نصف لیوانماست : یک سوم لیوانشکر : یک لیوانوانیل : نصف قاشق چایخوریبکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوریگیلاس : 1 لیوان

باز هم یک کیک میوه ای خوشمزه داریم. با توجه به اینکه در فصل تابستانیم و گیلاس از میوه های مورد علاقه اکثر افراد در این ماه فراوان است این کیک خوشمزه بسیار می چسبد. حتماً آن را درست کنید و از طعم خوب و شیرین آن لذت ببرید.


ابتدا تخم مرغ ها را با وانیل می زنیم تا کرمی شوند بعد به آن ها شکر را کم کم اضافه می کنیم و مدام با همزن می زنیم تا کش دار و غلیظ شوند.

کیک گیلاس


 سپس روغن را اضافه می کنیم و کمی می زنیم بعد ماست را اضافه کرده و خوب می زنیم.


آرد و بکینگ پودر را الک می کنیم و بعد کم کم به موادمان آاضفه می کنیم و با دور کند هم زن در حد مخلوط شدنشان می زنیم. بعد با لیسک فولد می کنیم.

کیک گیلاس


کف قالب را با کمی روغن چرب می کنیم و آرد پاشی می کنیم و نصف مواد را درون آن می ریزیم. گیلاس ها را  نصف کرده هسته ها را از آن ها جدا می کنیم. نصف گیلاس ها را روی مواد می چینیم. دوباره روی آن را با بقیه مواد کیک می پوشانیم و روی آن را نیز با بقیه گیلاس ها تزیین می کنیم.

کیک گیلاس


فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم می کنیم. قالب را درون فر می گذاریم. حدود 45 دقیقه برای پخت کامل کیک کافی است. در آخر دو دقیقه هم گریل را روشن می کنیم تا روی کیک نیز طلایی شود.

آخرین آموزش ها
برترین ها