haraj logo
جستجو

کباب چنجه

مواد لازم :
گوشت گوسفند : ۱ کیلوگرمپیاز : ۲ عددماست : ۲۵۰ گرملیمو ترش : ۲ عددفلفل سبز : ۳ عددنمک ،فلفل : به میزان لازمنمک ،فلفل : به میزان لازمروغن مایع : به میزان لازمفلفل دلمه ای : ۱ عددگوجه فرنگی : ۴ عدد


در ابتدا باید بهتون بگم این کباب یکی از لذیذ ترین نوع کباب ایرانی هستش مخصوصا برای کسایی که عاشق گوشت قرمز هستن مثل خودم. البته این کباب در سطح بین المللی هم طرفدار زیاد داره. در ابتدا چند نکته هستش که بهتون یادآور میشم که هر کدام از روشها اگه باب میلتون بود استفاده نمایید. اول اینکه برای مزه دار کردن کباب من از ماست دارم استفاده میکنم ولی اگه از ماست پر چرب یا چکیده استفاده کنید طعم خوشمزه تری میگیره گوشتمون.

دوم اگه دوست دارین بدون برنج میل کنید کبابتون رو  حتما توصیه میکنم که حتما کباب چنجتون رو چرب تر درست کنید یعنی زمانی که دارین گوشتتون رو میخرین کمی همه دنبه بخرید و خوب وتمیز بشورید و برش دهید و موقع سیخ کردن اول یه تکه چنجه سیخ کنید و بعد یه تکه دنبه مجدد گوشت و دنبه. در این صورت که موقع سرخ شدن رو آتیش چربی دنبه ها به گوشت هم میره و طعم و مزه فوق العاده ایی میگیره.

در آخر هم یادتون باشه گوشتها رو حتما به اندازه هم خرد کنید که باعث نشه موقع کباب شدن یکی خام بمونه و اون یکی بسوزه. در ضمن اگر ما بین سیخ ها از فلفل استفاده کنید کباب ها طعم تند تر و بهتری میگیره.

حالا اول میریم سراغ گوشتهامون خوب میشوریمش و میریزیم تو آبکش تا آبش بره وقتی آبش رفت گوشتها رو تخته آشپزخانه میزاریم و به صورت مکعبی خردشون میکنیم. حتما رو تخته آشپزخانه این کار رو انجام دهید که ببینید برشهایی که به گوشت میزنید یکدست و مرتب باشد. سپس روی گوشتها یه کیسه فریزر بندازید و با گوشت کوب یا بیفتک کوب کمی رو گوشتها بزنید تا کمی قطرش کمتر بشه و نرم تر هم بشه فقط مواظب باشید گوشتها له نشه.

کباب چنجه


حالا گوشتها مون رو که با بیفتک کوب کوبیدیم میریزیم تو یه کاسه و میزاریم کنار. در ادامه نوبت فلفل سبز هامونه. اونها رو خوب میشوریم و به صورت حلقه ایی خردشون میکنیم و میزاریم کنار. دوم نوبت فلفل دلمه ایی هستش اون رو هم خوب میشوریم وخردش میکنیم و با فلفل سبز ها مخلوط میکنیم و میزاریم بمونه. سپس پیازهامون رو پوستشونو میگیریم و خوب میشوریم و میزاریم کنار. حالا یه ظرف بر میداریم و پیازهامون رو با دنده ریز رندش میکنیم و میزاریم کنار. سپس فلفل هایی که خرد کردیم رو میریزیم تو ظرف پیازهای رنده شده وبا هم خوب مخلوط میکنیمشون و میزاریم کنار.

حالا ماستمون رو میریزیم تو یه ظرف و با قاشق هی همش میزنیم تا کمی شل و روان بشه. سپس لیمو ترش ها رو بر میداریم و میشوریم و سپس آبشون رو میگیریم و به ظرف ماستمون اضافه میکنیم و در آخر نمک و فلفل رو میریزیم داخل ظرفمون و خوب هم میزنیم تا یه مخلوط یکدست و روانی به ما بده در ادامه مخلوط ماست و آبلیمو رو میریزیم تو مخلوط فلفل ها با پیاز رنده شدمون و خوب با هم مخلوطشون  میکنیم تا همه مواد با هم خوب مخلوط بشن.

در ادامه گوشتهای چنجمون رو میریزیم داخل مخلوطی که درست کردیم. سپس خوب گوشتها رو با این مواد مخلوط میکنیم تا طعم و مزه مواد به خورد گوشت بره. در ظرفمون و میبندیم یا میپوشونیم و میزاریم ۱۰ الی ۱۲ ساعت تو یخچال بمونه تا خوب گوشتهامون مزه دار بشه و همچنین نرم و ترد بشه.

کباب چنجه

کباب چنجه


حالا  گوشتهای چنجمون رو از یخچال در میاریم تا کمی از خنکیش بیفته که سیخ زدنش راحت تر بشه. در این بین میریم سراغ آماده کردن منقلمون. چیزی که باید در اینجا بهتون یادآور بشم اینکه حتما از قبل ذغال ها رو آماده کنید که موقعی که میخواهیم سیخها رو بزاریم رو آتیش ذغالها کاملا سرخ باشه. چون اگه ذغال خام باشه هم برای سلامتیمون مضره هم باعث میشه کباب چنجمون طعم بدی بگیره. پس وقتی داره ذغالها کامل سرخ میشه میریم سراغ سیخ کردن چنجه هامون.

کباب چنجه ها رو سیخ میکنیم و بعد از سیخ کردن، نگاه میکنیم اگه ذغالها کامل سرخ شده میزاریم رو آتیش و میریم سراغ گوجه فرنگی هامون اونها رو هم خوب میشوریم و به صورت درسته سیخ میکنیم و زمانی که نیمه پخت گوشتهاس میزاریم رو منقل تا آماده شدن چنجه ها اونها هم کباب شن.

فقط حواسمون باید باشه دو طرف چنجه ها خوب سرخ و کباب شه و با امتحان کردن یکیشون اگه تو دهن له میشد دیگه کبابمون آماده شده و با گوجه ها و ریحان و ماست موسیر سرو میکنیم.

کباب چنجه

آخرین آموزش ها
برترین ها