haraj logo
جستجو

تارت پنیر با سبزیجات و گیاهان معطر

مواد لازم :
آرد : 250 گرمشیر : 1/3 پیمانه به علاوه دو قاشق سوپخوریآب : 3 قاشق سوپخوریروغن زیتون : 5 قاشق سوپخوریتره فرنگی : 2 ساقههویج : 2 عددپنیر ریکوتا : 2 قاشقجعفری : به میزان لازممریم گلی : به میزان لازمآویشن : به میزان لازمتخم مرغ : 3 عددپنیر پارمسان : 60 گرمنمک : به میزان لازمفلفل سیاه : به مقدار لازم

برای تهیه ی این تارت خوشمزه بهتر است خمیر تارت را در منزل تهیه کنید. در غیر این صورت میتوانید از 400 گرم خمیر تارت حاضری استفاده کنید. فر را با درجه 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی­گراد گرم کنید. یک قالب با قطر 23 سانتی­متر را چرب کنید و کنار بگذارید.2 قاشق سوپخوری روغن را داخل ماهیتابه ای بزرگ روی حرارات متوسط قرار دهید و تره فرنگی ­ها را داخل روغن حدود 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند، هویج را که از قبل به شکل مکعب های کوچک خرد کرده ­اید اضافه کنید و اجازه دهید تا 5 دقیقه تفت بخورد. پنیر ریکوتا را حتما قبل از استفاده داخل آبکش بگذارید تا آب اضافه ی آن خارج شود سپس آن را داخل یک کاسه بزرگ قرار دهید و 2 عدد تخم مرغ، را به همراه 2قاشق سوپ خوری مخلوط سبزیجات معطر خرد شده؛ شامل آویشن، جعفری و مریم گلی  به آن اضافه کنید، سپس نمک و فلفل را به مواد افزوده و خوب با هم ترکیب کنید. حدود  2/3 از خمیر را باز کنید و کف و اطراف قالبی که از قبل آماده کرده ­اید، را با آن بپوشانید. مواد داخل تارت را با قاشق روی خمیر داخل قالب بریزید و بقیه ­­ی خمیر را باز کنید و به صورت نوارهای باریک و بلند برش دهید، روی قالب را به صورت ضربدری با نوارهای خمیر تزئین کنید.

1 عدد تخم ­مرغ  زده شده را با دو قاشق سوپخوری شیر مخلوط کرده و با  برس روی تارت بمالید. قالب را داخل فر که از قبل گرم شده قرار دهید و اجازه دهید به مدت 40 تا 35 دقیقه بپزد تا رنگ تارت مایل به طلایی شود. بهتر است این غذا را گرم سرو کنید.

تارت پنیر و سبزیجات و گیاهان معطر

آخرین آموزش ها
برترین ها