haraj logo
جستجو

چوب شور پنیری

مواد لازم :
آرد سفید : 1 لیواننمک : به مقدار لازمفلفل : به مقدار کافیکره : 50 گرمپنیر چدار : 50 گرمتخم مرغ : 1 عدد

چوب شور نوعی خوراکی بیسکوئیتی با طعم نمکی است که خوردن آن برای کسانی که فشار خون پایینی دارند توصیه می شود اگر از نمک پرهیز می کنید می توانید به دلخواه به آن کره بادام زمینی یا کنجد بی افزایید.در واقع میزان چاشنی این چوب شور خانگی به دلخواه خودتان است، هرچند که در خوردن آن نباید زیاده روی کنید.  


مواد خشک شامل 1 لیوان آرد سفید، مقداری فلفل، و اندکی نمک را باهم مخلوط کنید.

چوب شور پنیری

سپس دوبار الک کنید در ادامه 50 گرم کره را که در دمای اتاق نرم شده به مواد خشک قبل اضافه میکنیم و هم میزنیم.

چوب شور پنیری


50 گرم پنیر چدار را که رنده کرده ایم به همراه یک عدد زرده تخم مرغ داخل مواد قبل می ریزیم و با دست ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست بیاید. چنانچه خمیر خشک بود می توان کمی آب سرد به آن اضافه کرد. سپس 30 دقیقه می گذاریم خمیر بماند. 

چوب شور پنیری


خمیر را با وردنه باز می کنیم و با چاقو تیز به صورت میله هایی برش می زنیم. میله ها باید باریک و بلند باشند، چوب شورها را در سینی می چینیم و به مدت یک ربع در فر که از قبل گرم شده است با حرارت 200 درجه سانتی گراد می گذاریم تا چوب شورها بپزند( در نیمه زمان پخت شعله پایین فر را خاموش کنید و گریل را روشن کنید تا روی چوب شورها طلایی شود). نوش جان همگی تان.  

 

چوب شور پنیری

 

چوب شور پنیری

آخرین آموزش ها
برترین ها