haraj logo
جستجو

ساندویچ مرغ پنیری

ساندویچ مرغ پنیری غذایی جدید و خلاقانه است که تهیه اش زحمت زیادی ندارد و به خصوص برای شام عالی است. پس اگر با سؤال همیشگی «شام چی درست کنم؟» روبرو هستید، در خواندن این دستور ساندویچ مرغ تردید نکنید. کافی است سینه مرغ نصف شده را به روش معمول سوخاری کنید و بعد همراه با پنیر ورقه ای در نان سیر قرار دهید و در فر بگذارید. اما نان سیر هم خیلی راحت با نان فانتزی معمولی فراهم میشود. یک مخلوط ساده از سیر له شده و کره با کمی جعفری داخل و روی نان مالیده میشود. به همین راحتی بعد از چند دقیقه حرارت در فر هم نان شما طعم سیر میگیرد و هم پنیر ذوب میشود.

مواد لازم :
سینه مرغ نصف شده 2 عددنمک و فلفل به مقدار کافیآرد 1 پیمانهتخم مرغ زده شده 1 عددپودر سوخاری 1 پیمانهروغن مقدار کافی برای سرخ کردنسیر 5 حبهکره نرم شده 1/2 پیمانهجعفری خرد شده 1 مشتنان فانتزی 2 عدد (نصف شده)پنیر ورقه ای 8 عددپنیر پارمزان رنده شده 1/4 پیمانه

مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۲۵ دقیقه

زمان کل : ۳۵ دقیقه

برای : ۴ نفر

ارزش غذایی: 528 Calories

عکس

 

تصویر

 

ساندویچ مرغ برای سلیقه های مختلف انواع مختلفی دارد، مثل ساندویچ مرغ و قارچ و ساندویچ سالاد مرغ یا نوع رژیمی آن یعنی ساندویچ مرغ پستو. اما این ساندویچ همراه با مرغ پنیری فوق العاده خوشمزه است، چون مرغ آن سوخاری شده و مقدار زیادی هم پنیر دارد؛ که البته برای افرادی که رژیم لاغری دارند توصیه نمیشود. اما برای مهمانی ها حرف ندارد و بدون شک مورد استقبال همه قرار خواهد گرفت. ساندویچ مرغ پنیری همراه نان سیر طعم خیلی خوبی پیدا میکند، اما اگر طعم سیر را دوست ندارید و میخواهید ساندویچ را با نان ساده تهیه کنید هم مشکلی نیست. حتی اگر فر ندارید هم نگران نباشید. در انتهای مراحل تهیه، به بخش نکات مراجعه کنید تا طرز تهیه ساندویچ مرغ بدون فر و نکته های دیگر را ببینید.

 

طرز تهیه ساندویچ مرغ پنیری

 

مرحله اول:

فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. دو سینه مرغ را از وسط برش بزنید به طوری که ضخامت آنها نصف شود. برای این کار از چاقوی تیز استفاده کنید و در ضمن مراقب باشید. سپس روی برش های نازک مرغ نمک و فلفل بپاشید.

 

عکس

 

مرحله دوم:

آرد و پودر سوخاری را در دو بشقاب گود بریزید. تخم مرغ را هم در یک بشقاب گود دیگر بشکنید و با چنگال بزنید. مرغ ها را به ترتیب در آرد، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری بغلتانید. سپس در روغن کافی دو طرف آنها را سرخ کنید.

طرز تهیه ساندویچ گوشت و تخم مرغ

 

عکس

 

مرحله سوم:

دو ورقه پنیر را طوری کنار هم قرار دهید که لبه هایشان کمی روی هم قرار بگیرد. یکی از مرغ های سوخاری را در وسط دو پنیر قرار دهید و پنیر را دور مرغ بپیچید. این کار را برای بقیه مرغ ها هم تکرار کنید.

 

تصویر

 

مرحله چهارم:

حبه های سیر را با کمی نمک له کنید تا به شکل خمیر در بیاید. سپس به خوبی با کره نرم شده و جعفری مخلوط کنید.

 

تصویر

 

مرحله پنجم:

وسط نان ها را خالی کنید و داخل هر کدام مقداری از خمیر سیر و جعفری بمالید و یکی از مرغ ها را قرار دهید.

 

عکس

 

مرحله ششم:

نان ها را روی سینی فر چرب شده بچینید. باقیمانده خمیر سیر را روی نان ها بمالید. کمی پنیر پارمزان هم روی آنها بپاشید و 10 دقیقه در فر بپزید.

 

تصویر

 

نکات کلیدی تهیه ساندویچ مرغ

1- اگر طعم سیر را دوست ندارید به راحتی میتوانید آن را از دستور حذف کنید. در این صورت مقدار کره را کمتر کنید (1 قاشق غذاخوری) و آن را با 1 قاشق جعفری خرد شده مخلوط کنید و فقط روی نان ها بمالید تا پس از پخت در فر خشک نشوند.

2- این ساندویچ را میتوانید در مایکروفر هم تهیه کنید. فقط بعد از قرار دادن مرغ و پنیر در نان، ساندویچ را در یکی دو دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.

3- برای تهیه ساندویچ روی گاز، ساندویچ ها را در تابه ای که کمی چرب شده قرار دهید و روی شعله خیلی کم بگذارید. درب تابه را یکی دو دقیقه ببندید تا پنیر ذوب شود. سپس درب تابه را بردارید و کمی قبل از سرو صبر کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها