haraj logo
جستجو

فیله مرغ پنیری

مواد لازم :
فیله مرغ : ۶ عددنمک،فلفل سیاه : به میزان لازمکره : ۹۰ گرمژامبون گوشت دودی : ۷ ورقسیر : ۲ حبهپودر خردل : ۱/۲ قاشق چای خوریادویه : نصف قاشق چایخوریپودر تخم گشنیز : نصف قاشق چایخوریسس ورستر شایر : یک و ۱/۲ قاشق غذا خورینان تست : ۱ پیمانهپنیر پارمزان : ۱/۳ پیمانهجعفری : یک و ۱/۲ قاشق غذا خوری

با سلام خدمت تمام دوستانم تو هاراج. امروز میخوام براتون دستور یه غذای جدید با یه طعم جدید رو بنویسم که واقعا یه طعم فوق العاده رو با چاشنی هایی که تو این غذا استفاده میشه رو به ما میده. این غذا با تمام مواد غذایی که تو دسترس همه ما هست درست میشه. مثل فیله مرغ، ژامبون گوشت و پنیر پارمزان. تنها چیزی که ممکنه پیدا کردنش سخت باشه سس ورستر شایری هست که تو این سس از اش استفاده میشه. این سس یه طعم دهنده قوی برای مرغ و گوشتو ماهی هست.

برای اینکه برای درست کردن این غذا دچار مشکل نشین و اگر نتونستین این سس رو پیدا کنید طرز تهیه اش رو براتون مینویسم.

ابتدا ۱ حبه سیر رو له میکنیم و تو یه ظرف میریزیم سپس ۱/۲ پیمانه سرکه سیب رو به سیرمون اضافه میکنیم و بعد از اون ۲ قاشق غذا خوری سویا سس به موادمون اضافه میکنیم.

در ادامه ۱ قاشق غذا خوری عسل رو همراه با ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون اضافه میکنیم و بعد ۱ قاشق غذا خوری شیره انگور، سپس ۲ قاشق غذا خوری عصاره تمبر هندی، سپس تمام ادویه ها (پودر پیاز:۱/۲ قاشق چای خوری، پودر زنجبیل:۱/۲ قاشق چای خوری، پودر فلفل قرمز، پودر فلفل سیاه، پودر فلفل سفید از هر کدام ۱/۴ قاشق چایخوری، پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق چای خوری، نمک:۱/۴ قاشق چایخوری، پودر دارچین: ۱/۴ قاشق چایخوری، پودر هل: ۱/۸ قاشق چایخوری، زردچوبه: ۱/۴ قاشق چای خوری، پودر میخک: ۱/۴ قاشق چای خوری) را باهم مخلوط میکنیم.

طی ۲ الی ۳ مرحله به مخلوط قبلیمون اضافه میکنیم و در آخر یک عدد  لیموترش رو آبشو بگیرید و اضافه کنید سپس کامل هم بزنید و مخلوط کنید. دیگه سس ما آماده هست و میتونید تا ۱ ماه تو یخچال نگه دارید.


در اینجا اول از همه میریم سراغ فیله مرغامون. فیله مرغها رو اول پاک میکنیم که اگر چربی داشته باشن از اش جدا کنیم. سپس میشوریمشون و میزاریم کنار تا آبشون به طور کامل بره. همین که فیله ها آبشون رفت میزاریمش کنار. حالا تخته آشپزخانه رو بر میداریم و یه کیسه فریزر یا سلفون بر میداریم و فیله ها رو میزاریم لای کیسه فریزر و میزاریم رو تخته آشپزخانه و شروع میکینم به کوبیدنشون. انقدر میکوبیم تا کمی نازک تر بشه سپس کمی نمک و فلفل رو به همراه ۲ حبه سیر کوبیده شده و تخم گشنیزمون به فیله ها اضافه میکنیم تا طعم بگیره.

سپس وقتی تمام فیله ها رو کوبیدیم میریم سراغ جعفری ها. ابتدا پاکشون میکنیم و میشوریمشون و میزاریم تا آب سبزی ها بره. وقتی آب جعفریمون رفت، اونها رو ریز خرد میکنیم و میزاریم کنار. فقط حواستون باشه جعفری ها رو خیس خرد نکنید.

فیله مرغ پنیری


حالا اینجا میریم سراغ نان تستامون. اونها رو بر میداریم و با یه چاقوی تیز به صورت مکعبی خردشون میکنیم و میزاریم کنار. سپس ژامبون ها رو بر میداریم و به صورت نواری یا مربعی خردشون میکنیم. در اینجا یه نکته ایی که باید بگم این هست که میتونید بسته به سلیقتون هم از ژامبون مرغ استفاده کنید هم از ژامبون گوشت.

حالا یه تابه رو بر میداریم و ۲/۳ کره ایی که داریم که میندازیم توی تابه و تابه رو میزاریم رو حرارت تا کره مون ذوب شه. وقتی کره آب شد ژامبونهای که خرد کرده بودیم رو به تابه اضافه میکنیم و با کره تفتش میدیم تا ژامبون ها داره سرخ میشه میریم سراغ پنیر پارمزانمون.

پنیر پارمزانون رو بر میداریم و با دنده درشت رنده رندش میکنیم و میزاریم کنار تا از اش استفاده کنیم.

فیله مرغ پنیری

فیله مرغ پنیری


حالا تو این مرحله مجدد میریم سراغ ژامبونها. بعد از اینکه ژامبونها رو تفت دادیم نانهای تست خرده شده رو اضافه میکنیم به تابمون و با هم تفت میدیم سپس ادویه ای که داشتیم رو همراه با سس ورستر شایر و پودر خردل به مخلوط توی تابه اضافه میکنیم و خوب مخلوطشون میکنیم و در آخر هم پنیر پارمزان رنده شدمون رو همراه با جعفری های خرد شده میریزیم تو تابه و همه مواد رو با هم دیگه خوب تفت میدیم و تابه رو از رو حرارت بر میداریم.

حالا میریم سراغ فر. فر رو روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد میزاریم تا گرم شه. سپس سینی فرمون رو بر مداریم و کفشو چرب میکنیم و فیله های مرغ کوبیده شده رو میچینیم داخلش و با بقیه کره  فیله ها رو هم چرب میکنیم سپس مخلوطی که درست کردیم روی فیله ها میریزیم و به مدت ۲۵ دقیقه میزاریم تو فر .

فیله مرغ پنیری ما دیگه آماده شده و با گوجه گیلاسی تزئین و سروش میکنیم.

فیله مرغ پنیری

آخرین آموزش ها
برترین ها