haraj logo
جستجو

مرغ مجلسی

مواد لازم :
پیاز : 1 عددروغن : به مقدار لازمزعفران دم کرده : به مقدار لازمران مرغ : 5 عددنمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازمپودر دارچین : به مقدار لازمرب گوجه فرنگی : به مقدار لازم


ابتدا در مرحله اول پیاز را به صورت نگینی خرد و ریز می کنیم و سپس در یک تابه  مقداری روغن  می ریزیم و پیاز نگینی شده را به ان اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا سرخ و طلایی رنگ شود .بعد از اینکه پیاز به خوبی سرخ و طلایی رنگ شد به ان نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری پودر دارچین برای خوش طعم شدنش به ان اضافه می کنیم و بعد از چند دقیقه از روی اجاق گاز برمیداریم.

 مرغ مجلسی


در این مرحله به تابه پیاز داغ که از قبل اماده کردیم مقداری رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم تا هم خوش رنگ تر شود و هم  مزه خوبی را به غذا بدهد.

سپس پنج عدد ران مرغ را که ازقبل تمیز کردیم داخل قابلمه اب به صورت جداگانه می جوشانیم و بعد از جوشاندن به طرف پیاز داغ و رب اضافه می کنیم و خوب هم زنیم تا مرغ و پیاز داغ و  ادویه جذب هم شوند و مخلوط شوند

مرغ مجلسی

 مرغ مجلسی


در این مرحله زمانی که مرغ را هم به مخلوط پیاز داغ و ادویه و رب اضافه کردیم خوب تفت می دهیم تا مرغ کمی سرخ شود و سپس مقداری اب داخل قابلمه می ریزیم تا مرغ ها به خوبی پخته و نرم شود و مغز پخت شود سپس زمانی که اب مرغ جوشید حرارت اجاق گاز را کم می کنیم تا به ارامی و ملایمی مرغ ها پخته شوند .

نکته :می توانیم برای خوشمزه شدن مرغ از فلفل دلمه ای هم استفاده کنیم .

ودر اخر می توانیم از زعفران دم کرده در انتها برای خوش رنگ شدن مرغ استفاده کنیم .

مرغ مجلسی

آخرین آموزش ها
برترین ها