haraj logo
جستجو

خوروشت کرفس

مواد لازم :
کرفس تازه : 1عدد بزرگسیر : 1عددگوشت خوروشتی : 300گرمنمک : به مقدار لازمفلفل : به مقدار لازمزردچوبه : به مقدار لازمرب گوجه : به مقدار لازماب : 3لیوانروغن : به مقدار لازمپیاز : 1عدد متوسط

با سلام و وقت بخیر. امروز با دستور خوروشت کرفس در خدمتتون هستیم. امیدوارم که دوست داشته باشید. کرفس یکی از پر خاصیت ترین سبزی هاست که از جمله خواص آن میتوان به تسکین درد معده و فشار خون بالا و یبوست اشاره کرد و همچنین باعث میشود بوی بد دهان از بین برود.

خورشت کرفس


ابتدا کرفس را با دقت شسته و سپس به صورت ریز خورد کنید. سعی کنید کرفس را به خوبی خورد و ریز کنید تا بعد از پخته شدن ظاهر زیبای خود را نمایش دهد. اگر کرفس ها را درشت برش بزنید هنگام سرو غذا از جذابیت و دلچسپی آن میکاهد.


پیاز و سیر را نگینی خورد کرده و در روغن تفت دهید .گوشت خوروشتی را به پیاز اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت تفت بخورد و سپس ادویه (زرد چوبه ، فلفل، نمک) را به گوشت اضافه کنید. بعد از تفت خوردن گوشت با ادویه رب گوجه رابه مواد اضافه کنید و اجازه دهید رب در روغن رنگ دهد.


کرفس خورد شده را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.


اب جوش را به مواد اضافه کنید و در ظرف را ببندید. اجازه دهید با شعله بلند یا متوسط مواد به جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید و بعد از 45 دقیقه خوروشت شما حاضر است . بعد از اینکه از جا افتادن خوروشت مطمئن شدید به عنوان چاشنی به مقدار کافی ابلیمو به خوروشت اضافه کنید.

نوش جان. امیدورم از این دستور لذت برده باشید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها