haraj logo
جستجو

خورشت کرفس

 

مواد لازم :
گوشت خورشتی 300 گرمکرفس 500 گرمبرگ کرفس خرد شده 1 لیوانلوبیا 1 لیوانجعفری خرد شده 1 لیواننعنا خشک 1 قاشق چایخوری پیاز 2 عددرب انار 1 قاشق چایخوری

مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۲۰۵ دقیقه

زمان کل : ۲۲۰ دقیقه

برای : ۴ نفر

تصویر

خورش کرفس و لوبیا

 

 

 

عکس

 

طرز تهیه : ساقه های کرفس را بشویید و خرد کنید. داخل قابلمه کمی روغن بریزید و کرفس های خرد شده را 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند. سپس جعفری خرد شده و نعنا را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

 

تصویر

 

پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت خورشتی خرد شده ، زردچوبه و فلفل اضافه کنید و 5 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

 

تصویر

 

لوبیاهای نیم پز شده را به گوشت اضافه کنید ( لوبیا را از شب قبل خیس دهید سپس لوبیا را با مقداری آب بپزید تا نیم پز شود ). کمی تفت دهید سپس مخلوط کرفس و سبزی های سرخ شده را اضافه و مخلوط کنید.

 

تصویر

 

پس از مخلوط شدن مواد 3 لیوان آب به خورش اضافه کنید و حدود 3 ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم خورش بپزد. در 15 دقیقه آخر پخت نمک و رب انار را به خورش اضافه کنید و پس از اینکه خورش جا افتاد همراه با برنج سرو کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها