haraj logo
جستجو

سالاد گل کلم و انار

 

مواد لازم :
رنده پوست لیمو 1 قاشق غذاخوریآب لیموی تازه 3 قاشق غذاخوریآب پرتقال تازه 3 قاشق غذاخوریگل کلم 1 عدددانه انار 1 فنجانبرگ نعنا 1/2 فنجانجعفری تازه 1/2 فنجانپیازچه 2 قاشق غذاخوریسیاه دانه 1/4 فنجانروغن زیتون 1/4 فنجاننمک به میزان دلخواه

مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

زمان کل : ۱۵ دقیقه

برای : ۶ نفر

عکس سالاد گل کلم

سالاد گل کلم و انار

 

سالاد گل کلم و انار با ترکیبات فوق العاده ای که دارد سالادی بسیار مناسب و خوش طعم برای فصل پاییز و زمستان است. ترکیب سرخی دانه های انار و سفیدی کلم رنگ آمیزی زیبایی بوجود می آورد که چشم هر بیننده ای را محصور می کند. در این سالاد تنها از روغن زیتون و آب میوه تازه استفاده شده و از سس های مضر خبری نیست. همچنین سیاه دانه موجود در این سالاد آن را به میان وعده ای سبک و مقوی تبدیل می کند. از خواص بیشمار سیاه دانه می توان به کاهش وزن ، برطرف کننده تب، درمان دردهای شکمی، بهبود جوش و شفاف کردن پوست و اشاره کرد.

 

طرز تهیه: گل کلم را بشویید و به قطعات بسیار ریز خرد کنید. برگ نعنا، جعفری تازه و پیازچه را نیز ریز خرد کنید.

در یک کاسه رنده پوست لیمو، آب لیمو و آب پرتقال را مخلوط کنید. گل کلم های خرد شده، دانه های انار، نعنا خرد شده، جعفری خرد شده و پیازچه را نیز اضافه کنید.

سیاه دانه و روغن زیتون را نیز به سالاد اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. با کمی نمک سالاد را مزه دار کنید و بعد این سالاد خوشمزه و خوشرنگ را نوش جان کنید. 

 

نکته: بجای گل کلم می توانید از کلم سفید نیز استفاده کنید. 

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها