haraj logo
جستجو

خورش هویج

مواد لازم :
ران مرغ : 3 عددمرغ : یک کیلو گرمهویج : 3 عدد بزرگپیاز : یک عدد بزرگآلو خورشتی : 10 عددآبلیمو : 5 قاشق غذا خوریشکر : یک قاشق غذا خوریزعفران : به مقدار لازمبرنج ایرانی : 3 پیمانهروغن : به مقدار لازمنمک و فلفل : مقدار کافی


ابتدا برای تهیه این خورش دلپذیر مرغ ها مون رو خوب پاک می کنیم و می شوریم و می ذاریم تا آب اضافی اون ها بره و خشک بشن. نوع مرغ فرقی نمی کنه. می تونید هم از رون و هم از سینه مرغ توی این غذا استفاده کنید. من از هر دوش استفاده کردم. مرغ ها مون که آب اضافی اون ها کشیده شد . خشک شدن حالا کمی به اون ها نمک و فلفل سیاه و آب لیمو می زنیم و می ذاریم تا توی یخچال به مدت یک ساعت بمونن و مرینیت بشن.

هویج ها مون رو می شوریم و پوست می کنیم. اون ها رو به مدت نیم ساعت داخل آب جوش قرار می دیم تا کمی نرم بشن یا به اصطلاح اون ها رو نیم پز می کنیم. آلو ها مون رو می شوریم و توی کمی آب سرد اون ها رو خیس می کنیم.

برنج مون رو داخل یه سینی می ریزیم و با دقت اون رو پاک می کنیم تا سنگی داخلش نداشته باشه. برنج رو با سرد خوب چند باری می شوریم و چند بار آب اون رو عوض می کنیم. آب برنج که شفاف شد حالا کمی آب تمیز روی برنج می ریزیم و با کمی نمک می ذاریم تا برنج مون خیس بخوره.

زعفران مون رو به دو قسمت تقسیم می کنیم. نیمی از زعفران که وارد خورش میشه رو سالم می ذاریم بمونه و نصف دیگه رو خوب پودر می کنیم. حالا چند با کمی یخ خورد شده می ذاریم تا زعفران مون دم بکشه و رنگ پس بده. زعفران جزو بهترین ادویه های ایرانی هست که علاوه بر رنگ فوق العاده ای که د اره طعم خوبی و عطر بی نظیری هم داره که نظیر نداره. 

خورش هویج


یه ماهی تابه مناسب رو انتخاب می کنیم و روی حرارت می ذاریم تا داغ بشه. وقتی که خوب داغ شد حالا کمی روغن توش میریزیم و می ذاریم تا روغن هم به خوبی داغ بشه. پیاز مون رو پوست می کنیم و اون رو نگینی خورد می کنیم و به ماهی تابه مون اضافش می کنیم. خوب پیازها مون رو تفت می دیم تا طلایی بشن. وقتی که پیاز ها مون خوب طلایی شدن حالا اون ها رو از ماهی تابه در میاریم و توی همون روغن مرغ ها مون رو خوب سرخ می کنیم. مرغ ها رو به خوبی هر دو طرف شون رو سرخ می کنیم و می ذاریم شون کنار. هویج ها مون رو از آب جوش در میاریم و اون ها رو خلالی خورد شون می کنیم. 

یه قابلمه مناسب رو انتخاب می کنیم و کمی روغن توی ماهی تابه می ریزیم و پیاز ها و مرغ های سرخ شده رو بهش اضافه می کنیم. هویج های خلالی مون رو بهش اضافه می کنیم و آلو های خورشتی مون رو بهش اضافه می کنیم. کمی زعفران می زنیم و کمی نمک و فلفل سیاه. یک لیوان آب جوش بهش اضافه می کنیم و می ذاریم تا مرغ ها کمی بپزن. کمی که گذشت و آب لیمو و شکر رو با هم ترکیب می کنیم و بهش اضافه می کنیم و درش رو می ذاریم و اجازه می دیم تا به خوبی غذا جا بیوفته. بهتره که زیر حرارت خیلی کم باشه تا قبل از تموم شدن آب مرغ مرغ ها مون بپزن و نرم بشن.

 

خورش هویج


یه قابلمه رو پر آب می کنیم و روی حرارت قرار می دیم تا به جوش بیاد وقتی که آب به جوش اومد برنج مون رو بهش اضافه می کنیم و می  ذاریم تا برنج هم به همراه آب بجوشه و برنج مون نیم پز بشه. وقتی که برنج مون نیم پز شد حالا اون رو آب کش می کنیم. ته دیگ ته قابلمه می ندازیم و برنج مون رو می ریزیم. روی برنج کمی زعفران دم کرده می ریزیم و کمی هم روغن می ریزیم و می ذاریم تا برنج مون دم بکشه. مرغ مون که پخت زیرش رو خاموش می کنیم و خورش رو توی ظرف مناسب می ریزیم و برنج مون رو هم که دم کشید داخل یه دیس می کشیم و ته دیگ ها رو دورش می چینیم و با هم سرو می کنیم.

خورش هویج

آخرین آموزش ها
برترین ها