haraj logo
جستجو

کوفته هویج

اگر اهل کباب و انواع کوفته هستید باید حتماً کوفته هویج رو هم امتحان کنید. در کوفته بر خلاف کوفته تبریزی از برنج و لپه استفاده نمیشه. بلکه هویج همراه با گوشت چرخ میشه. در نتیجه کالری کمتری داره. البته اگه چرخ گوشت ندارید هم جای نگرانی نیست. میتونید هویج رو ریز رنده کنید. بعد اون رو خیلی خوب با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید. به همین سادگی. یکی دیگه از ویژگی های منحصر به فرد این غذا آرد نخودچی هست که بافت کوفته رو عالی میکنه. پس حتماً از آرد نخودچی استفاده کنید و دنبال جایگزین نباشید.

مواد لازم :
هویج 500 گرم گوشت چرخ کرده 300 گرمتخم مرغ 2 عدد پیاز 1 عددآرد نخودچی 2 قاشق غذاخوریدارچین 1 قاشق چایخورینمک و فلفل مقدار لازمپیاز 2 عددرب گوجه 2 قاشق غذاخوریآلو خورشتی مقداریآب 2 لیوان نمک و فلفل مقدار لازم 

مدت زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵۰ دقیقه

زمان کل : ۷۵ دقیقه

برای : ۴ نفر

تصویر کوفته هویج

من عاشق غذاهای ایرانی هستم ولی به نظرم یه مشکلی که در رژیم غذایی مرسوم در ایران هست کم مصرف شدن سبزیجاته. این ثابت شده که برای حفظ سلامتی باید بخش عمده غذای مصرفی روزانه متشکل از سبزیجات باشه. مصرف سالاد به ویژه قبل از غذا عالیه. اما غذاهایی مثل این کوفته که داخلش از مقدار قابل توجهی هویج استفاده شده هم میتونن خیلی مفید باشن.

 

طرز تهیه کوفته هویج

 

مرحله اول:

گوشت چرخ کرده و هویج ها را باهم دو بار چرخ کنید. سپس به همراه تخم مرغ، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، دارچین و آرد نخودچی داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. ( آب پیاز را پس از رنده شدن با دست بگیرید).

 

مرحله دوم:

مایه کوفته را خوب ورز دهید تا مواد یکدست شوند و حالت چسبنده داشته باشند. سپس کوفته هایی به اندازه یک گردو از مایه کوفته بردارید و در روغن داغ سرخ کنید.

طرز تهیه سالاد کلم و نخودفرنگی

 

عکس

 

مرحله سوم:

برای تهیه سس کوفته، پیازها را رنده کنید و در روغن سرخ نمایید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس 2 لیوان آب، چند آلوی خورشتی، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید.

 

تصویر

 

وقتی سس شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید و کوفته ها را به آرامی داخل سس قرار دهید (در زمان قرار دادن کوفته سس نباید بجوشد). پس از اینکه سس کوفته غلیظ شد و مقدار کمی از سس ته قابلمه ماند میتوانید کوفته ها را سرو کنید.

 

نکته های کلیدی تهیه کوفته هویج:

در صورتی که احساس کردید مایه کوفته شل است میتوانید 1 قاشق دیگر آرد نخودچی اضافه کنید.

در زمان قرار دادن باید سس به اندازه ای باشد که سر کوفته ها بیرون از سس بماند و زیر سس نرود.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها