haraj logo
جستجو

مربای هویج

مواد لازم :
هویج : یک کیلوشکر : یک و نیم کیلوخلال پسته : به مقدار لازمخلال بادام : به مقدار لازمآب : 2 پیمانهگلاب : نصف پیمانهزعفران : 1 قاشق غذاخوریآبلیمو : یک قاشق غذاخوریپودر هل : 1 قاشق غذاخوری

هویج یک نوع سبزی بسیار مفید است که خواص زیادی برای بدن دارد این سبزی مقوی دارای ویتامینهای زیادی است از جمله ویتامین C، خوردن روزانه هویج تمام ویتامین های بدن را تامین میکند و برای سلامت چشم بسیار مفید است و دید را بهتر میکند و بینایی را قوی میکند. خاصیت هویج پخته شده بیشتر از هویج خام است ولی بیشتر افراد هویج خام را میپسندند و این بستگی به سلیقه ی هر فرد دارد. قیمت هویج در کشور ما بسیار مناسب است و همه اقشار جامعه میتوانند بخرند و استفاده کنند. بهتر است بدانید که اگر هویج ها را داخل شن نگهدارید میتوانید ماهها بصورت تازه و سالم از هویج استفاده کنید. توصیه میشود که هویج ها را بصورت جدا در یخچال نگهدارید یعنی کنار سبزی های دیگر نباشد چون اگر درکنار بقیه سبزیجات نگهداریم هویج ها تیره تر خواهند شد. ما در اینجا طریقه ی درست کردن یک مربای هویج خوشمزه را آموزش میدهیم امیدوارم لذت ببرید.

مربای هویج


ابتدا هویج را شسته و پوستش را جدا میکنیم میتوانیم رنده کنیم و یا خرد کنیم بستگی به سلیقه دارد. بعد داخل یک قابلمه آب ریخته و هویج ها را داخلش میریزیم و روی حرارت میگزاریم تا هویج ها بپزد.


بعد از اینکه هویج ها کاملا پخت و نرم شد زعفران و شکر را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم بجوشد و لعاب دار شود.

مربای هویج


در مرحله آخر پودر هل و گلاب و آبلیمو را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم میگزاریم تا کمی هم بجوشد بعد زیر شعله را خاموش میکنیم و در این مرحله خلال پسته و بادام را اضافه میکنیم.اجازه میدهیم مربایمان خنک شود و بعد داخل ظرف ریخته و در یخچال میگزاریم و در صبحانه یا میان وعده میل میکنیم. نوش جان

مربای هویج

آخرین آموزش ها
برترین ها