haraj logo
جستجو

دسر هویج

 

مواد لازم :
هویج رنده شده 3 لیوانشکر 1 لیوانکره 2 قاشق غذاخوریهل 4 عددکشمش 1 قاشق چایخوریزعفران دم کرده 1 قاشق چایخوریبادام و پسته مقداری

مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۳۵ دقیقه

زمان کل : ۴۵ دقیقه

برای : ۷ نفر

عکس

 

 

دسر هویج آجیلی

  

تصویر

 

طرز تهیه : هویج ها را بشویید و پوست بکنید سپس هویج های پوست کنده را درشت رنده کنید ؛ داخل ماهیتابه چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

 

عکس

 

هویج های رنده شده را داخل ماهیتابه بریزید و حدود 20 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا آب هویج کشیده شود سپس شکر و زعفران را به هویج اضافه نمایید ، حرارت را ملایم کنید و هم بزنید تا شکر جذب هویج شود.

 

عکس

 

به مدت 10 دقیقه شکر و هویج را تفت دهید سپس کره و هل کوبیده را اضافه کنید ، 10 دقیقه دیگر با حرارت ملایم تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید و کشمش ، بادام ، پسته و را اضافه کنید ، دسر هویج را در ظرف بریزید و سرو کنید ( بهترین گزینه همراه با این دسر بستنی است ).

 

آخرین آموزش ها
برترین ها