haraj logo
جستجو

سوپ هویج و عدس

 

مواد لازم :
زیره سبز 1 قاشق چایخوریپیاز خرد شده 1 عددهویج خرد شده 225 گرمعدس 75 گرمآب پرتقال 300 میلی لیترماست کم چرب 2 قاشق غذاخوریجعفری تازه خرد شده به مقدار کافیفلفل قرمز به میزان کافیعصاره سبزیجات 1 بسته

مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۴۰ دقیقه

زمان کل : ۵۰ دقیقه

برای : ۴ نفر

ارزش غذایی: 92 Calories

عکس

سوپ هویج و عدس

 

سوپ هویج و عدس پیش غذایی فوق العاده برای روزهای سرد زمستان است. یکی از بارزترین ویژگی های سوپ هویج و عدس این است که طعم دهنده اصلی آن آب پرتقال است. ویتامین سی پرتقال، از سرماخوردگی جلوگیری می کند و طعم آن سوپ هویج و عدس را تبدیل به پیش غذایی هیجان انگیز می کند که به سادگی قابل تهیه است.

 

طرز تهیه: دانه های زیره را در هاون بکوبید. سپس آن را بدون روغن در یک تابه بزرگ به مدت ۲ دقیقه تفت بدهید تا به رنگ قهوه ای روشن درآید. پیاز، هویج، عدس و آب پرتقال را اضافه کنید. عصاره سبزیجات را در دو لیوان آب حل کنید و به بقیه مواد اضافه کنید، سپس صبر کنید تا مایع به جوش بیاید. در تابه را ببندید و حدود ۳۰ دقیقه به پخت ادامه دهید تا عدس ها نرم شوند.

 

مواد را کم کم داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و در حدی بزنید که مواد کم و بیش خرد شوند. مواد را مجدداً در تابه بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود. سوپ را بچشید و در صورت نیاز ادویه جات لازم را به آن اضافه کنید تا متناسب با ذائقه شما باشد.

 

سوپ هویج و عدس را در کاسه های سوپ بریزید. کمی ماست در هر کاسه بریزید و روی آن فلفل بپاشید و با جعفری تزیین کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها