haraj logo
جستجو

سالاد کاپریس

 

مواد لازم :
سرکه بالزامیک نصف لیوان عسل 1/4 لیوان گوجه فرنگی بزرگ 3 عددپنیر موتزارلا 500 گرمنمک 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوریبرگ ریحان تازه 1 لیوانروغن زیتون 1/4 لیوان

مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

زمان کل : ۱۰ دقیقه

برای : ۴ نفر

تصویر

سالاد کاپریس

 

 

 تصویر

 

طرز تهیه: سرکه بالزامیک و عسل را در یک شیر جوش با حرارت بالا گرم کنید و خوب هم بزنید تا بجوشد و عسل خوب در سرکه حل شود. به محض اینکه مقدار مخلوط سرکه و عسل 1/3 مقدار اولیه شد، آن را از روی حرارت بردارید و در گوشه ای قرار دهید تا خنک شوند.

 

گوجه ها را بشوئید و از عرض خرد کنید، پنیر های موتزارلا را هم به همین صورت ببرید. پنیر و گوجه فرنگی را به صورت یکی در میان در بشقاب بچینید و نمک و فلفل را روی آنها بریزید. ریحان را روی سالاد پخش کنید و از سس بالزامیکی که درست کرده اید روی سالاد بریزید.

 

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها